Περιπλέκεται η υπόθεση με την καταγγελία βιασμού και ομηρίας μιας 19χρονης στον Άγιο Νικόλαο στα Πατήσια.

Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η 19χρονη φέρεται να έχει ανακαλέσει εν μέρει το περιεχόμενο της μηνυτήρια αναφοράς που κατέθεσε σε βάρος των δύο κατηγορουμένων.

Πάντως, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στους δυο άνδρες, που κατηγορούνται πως κράτησαν το θύμα τους αιχμάλωτο σε σπίτι στα Πατήσια και το βίαζαν επί τρεις μέρες, πριν την εγκαταλείψουν στο λιμάνι του Πειραιά.

Οι δυο κατηγορούμενοι συνελήφθησαν στη Μύκονο…

Οι κατηγορίες αφορούν αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρας διάθεσης ναρκωτικών από κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση άλλου χωρίς αντίτιμο, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Συγκλονίζει η κατάθεση

Σύμφωνα με την αρχική καταγγελία της νεαρής, εκείνη γνωρίστηκε από το Instagram με έναν από τους δυο. Συμφώνησαν να συναντηθούν και έτσι βρέθηκε στο σπίτι…

Εκεί εκτίμησε πως είχαν ρίξει κάτι στο ποτό της, ίσως το χάπι του βιασμού. Και κατέθεσε πως την πρώτη μέρα τη βίασε ο ένας από τους δυο κατηγορούμενους, τη δεύτερη ο άλλος και την τρίτη μέρα και οι δυο!

Όπως υποστήριξαν οι δύο κατηγορούμενοι, η 19χρονη έφυγε από το σπίτι της στα Σπάτα γιατί την παρενοχλούσε σεξουαλικά ο πατριός της. Ακόμη είπε ότι η 19χρονη προσπάθησε να κάνει σχέση με έναν από τους δυο τους. Και όταν εκείνος δεν ανταποκρίθηκε, προσπάθησε με τον φίλο του…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook