Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 27χρονη γυναίκα που ενεπλάκη σε τροχαίο στην Κηφισίας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Η άτυχη γυναίκα ήταν έξι μηνών έγκυος, αλλά έχασε το μωράκι της, είναι και είναι μητέρα ενός κοριτσιού 3,5 ετών.

Η 27χρονη- όπως αναφέρει ρεπορτάζ του T live – νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» και σύμφωνα με το οικογενειακό της περιβάλλον, η κατάστασή της είναι μη αναστρέψιμη. Το μεσημέρι του Σαββάτου το όχημα της 27χρονης συγκρούστηκε σχεδόν μετωπικά με το όχημα μιας άλλης οδηγού που – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – έχασε τον έλεγχο του οχήματός της, κατεβαίνοντας τη Λεωφόρο Κηφισίας με κατεύθυνση προς το κέντρο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του T live, στο σημείο της σύγκρουσης υπάρχει κάμερα κλειστού κυκλώματος της Τροχαίας για τον έλεγχο της κυκλοφορίας που φέρεται να έχει καταγράψει το τραγικό συμβάν. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στον ALPHA ότι το θέαμα ήταν πραγματικά τρομακτικό.

Όσοι γνωρίζουν την άτυχη κοπέλα κάνουν λόγο για ένα τραγικό παιχνίδι της μοίρας καθώς διένυε μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της, είχε ήδη ένα κοριτσάκι 3,5 ετών και ανυπομονούσε με τον σύζυγό της να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωράκι τους. Η 27χρονη πήγαινε πολύ καλά και στα επαγγελματικά της και διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά bar restaurant στην Αράχωβα.

«Χάθηκε. Είναι εγκεφαλικά νεκρό. Απλά περιμένουμε την καρδιά του να σταματήσει» λέει η μητέρα της 27χρονης στο T live. Και προσθέτει, σπαράζοντας: «Χάθηκε και το παιδί (σ.σ. το μωρό που κυοφορούσε), χάθηκε».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook