Ο 49χρονος ιερέας από το Αγρίνιο κατηγορείται για βιασμό και ασέλγεια 2 ανήλικων κοριτσιών , αδελφών, όταν ήταν 12 και 14 ετών, στο Αγρίνιο.

Με εισαγγελική διάταξη δόθηκαν σήμερα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία της ταυτότητας του 49χρονου ιερέα από το Αγρίνιο που αντιμετωπίζει πλέον ποινικές κατηγορίες για βιασμό, ασέλγεια ανήλικων κοριτσιών και κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων.

Πρόκειται για τον Δροσοπαναγιώτη Θεόδωρο του Δημοσθένη και της Γιαννούλας, γεννηθέντα στις 29-5-1972 στο Αγρίνιο Αιτωλοακαρνανίας.

Σε βάρος του 49χρονου ιερέα, έγινε μήνυση από δυο αδελφές -που σήμερα είναι 27 και 22 ετών- για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση όταν ήταν ανήλικες. Ο ιερέας οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Αγρινίου μετά από την άσκηση ποινικής δίωξης σε κακουργήματος και σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή πορνογραφικού υλικού ανηλίκων ενώ έχει διαταχθεί έρευνα σε βάθος για την σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο αδελφών, ο 49χρονος ιερέας διατηρούσε κοινόβιο με ανήλικα κορίτσια και οι περιγραφές της κακοποίησης που υπέστησαν είναι συγκλονιστικές. Δείτε εδώ τις καταγγελίες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook