Συνεχίζει να απασχολεί τα Βρετανικά ΜΜΕ η δολοφονία της Κάρολαιν, με τη Mirror να ρίχνει μια νέα βόμβα με σημερινό της δημοσίευμα.

Το σάιτ της εφημερίδας αναφέρει πως ίσως αυτό που αποδείχτηκε «μοιραίο» για την 20χρονη ήταν το γεγονός πως ίσως να γνώριζε ότι ο πιλότος σύζυγός της ασχολούνταν με παράνομες δουλειές….

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται πληροφορίες από την ελληνική αστυνομία, ήταν πως ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, με το το ελικόπτερο του.

Η Mirror λέει πως οι έρευνες στρέφονται και γύρω από τα οικονομικά του ζευγαριού, και εκφράζονται προβληματισμοί για το που έβρισκε ο 33χρονος τα χρήματα για να ζει πολυτελώς, αφού το σάιτ αναφέρεται στις διακοπές στο Ντουμπάι, αλλά και στην αγορά του οικοπέδου και τα σχέδια για το χτίσιμο ενός νέου σπιτιού…

Το δημοσίευμα εννοεί πωςείναι πιθανό η νεαρή κοπέλα να ανακάλυψε τα όσα έκανε ο 32χρονος και αυτός τελικά να ήταν ο λόγος για να τη σκοτώσει…

Ο πατέρας της Κάρολαιν είχε πει στην εφημερίδα πως η κόρη του είχε ηθική και πως θα τον άφηνε αν ανακάλυπτε εμπλοκή με ναρκωτικά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η υπόθεση έχει ακόμα πολλά σκοτεινά σημεία…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook