Ερρίκα Πρεζεράκου: Έκκληση βοήθειας για την επιστροφή των γονιών της 7χρονης Αναστασίας από τις ΗΠΑ

Βαρύ πένθος για την Έρρικα Πρεζεράκου η οποία έχασε την 7χρονη ανιψιά της Αναστασία που έπασχε από μια σπάνια μορφή καρκίνου.
Η 7χρονη Αναστασία , που νοσηλεύταν στις ΗΠΑ έδωσε μια σκληρή και γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή ενώ η Έρρικα Πρεζεράκου έκανε αρκετές αναρτήσεις για τον αγώνα της ανιψιάς.
Οι γονείς της Αναστασίας μετά το χαμό της κόρης του βρίσκονται στις ΗΠΑ και η Έρρικα Πρεζεράκου κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσεις ώστε να επιστρέψουν στην Ελλάδα.
Σε μια συγκινητική ανάρτηση η πρωταθλήτρια Ερρίκα Πρεζεράκου, μιλά για την αδερφή της Ξένια και τον σύζυγο της Ηλία αλλά και την αδικοχαμένη 7 χρονη ανιψιά της Αναστασία που έπασχε από μια επιθετική μορφή παιδικού καρκίνου, γνωστή και ως dipg. Ο αγώνας της 7χρονής ήταν αντιστρόφως ανάλογος με την ηλικίας της. Μπορεί να ήταν μόλις 7 χρονών, αλλά πάλεψε σκληρά για να κερδίσει τη ζωή της. Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά πάλεψε όσο λίγοι.
Με το βαρύ πένθος στην πλάτη τους, οι γονείς της Ξένια και Ηλίας, έχουν μείνει στην Νέα Υόρκη και χρειάζεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, το συντομότερο δυνατόν. Σε ανάρτηση της η Ερρίκα Πρεζεράκου περιγράφει την αδερφή της Ξένια, ως ένα λιοντάρι που αγωνίζονταν για να στηρίξει την 7χρονή κόρη της. Αλλά και τον πατέρα της, Ηλία ο οποίος όπως εξηγεί η κ. Πρεζεράκου διάβαζε κάθε μέρα από την πρώτη στιγμή για την ασθένεια και όλες τις νέες μεθόδους και τα ερευνητικά προγράμματα ψάχνοντας λύση για την ασθένεια της κορούλας του.
Αυτή τη στιγμή, ύστερα από την βαριά απώλεια που βιώνουν, είναι μόνοι τους στη Νέα Υόρκη και πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα. Η κ. Πρεζεράκου, απευθύνει έκκληση σε όσους μπορούν να βοηθήσουν είτε μέσω της Πρεσβείας στις ΗΠΑ, ή στο προξενείο ή ακόμη και στο υπουργείο Εξωτερικών ώστε να γυρίσουν το συντομότερο δυνατόν οι γονείς της 7χρονής.
Ολόκληρη η ανάρτηση της Ερριέτας Πρεζεράκου:
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Χρυσός» στο Βαλκανικό πρωτάθλημα στίβου ο Καραλής με άλμα στα 5.92μ (βίντεο)
- Εκτροχιάστηκε τρένο στη Γερμανία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί και πολλοί τραυματίες – Βίντεο
- Παλαιό Φάληρο: Με χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα το κοριτσάκι που εντοπίστηκε νεκρό στην παραλία – Ανέλαβε το Ανθρωποκτονιών.
- Ζέτα Μακρυπούλια: Ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της διακοπές – Απολαμβάνει τις βουτιές με μαύρο μπικίνι (βίντεο)
- ΕΕ και ΗΠΑ κατέληξαν σε εμπορική συμφωνία, με δασμούς 15% για τις ευρωπαϊκές εξαγωγές προς την Αμερική
- Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Βάφτισαν την ενός έτους κόρη τους (βίντεο)
- Έλενα Μακρή Λυμπέρη: Συγκινεί η ανάρτηση για την απώλεια του συζύγου της – «Είμαι ολομόναχη, χαμένη χωρίς εσένα»
- Αμοργός: Νεαροί διέλυσαν πανηγύρι – Φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», έκοψαν το ρεύμα όταν τους απάντησαν «Λευτεριά στην Κύπρο»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook