Έκτακτη ενημέρωση από τον Χαρδαλιά στις 19.00 μετά το άλμα των κρουσμάτων

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα κάνει έκτακτες ανακοινώσεις μετά το άλμα με 1797 κρούσματα κορωνοϊού σήμερα.
Έκτακτη ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, στον απόηχο της εκτίναξης των νέων κρουσμάτων του κορωνοϊού που ανακοινώθηκε νωρίτερα από τον ΕΟΔΥ.
Αυτή τη στιγμή δεν είναι γνωστό ποια μέτρα μπορεί να ανακοινώσει ο κ. Χαρδαλιάς, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα αναφερθεί σε περιορισμούς και υποχρεωτικά τεστ και στις μετακινήσεις από νομό σε νομό και μέτρα για τα μπαρ που γίνονται εστίες υπερμετάδοσης. Εφόσον υιοθετηθεί η εισήγηση, τότε οι επιχειρήσεις που μέχρι εκείνη τη στιγμή θα δέχονται και μη εμβολιασμένους, θα υποχρεωθούν να επιτρέπουν την είσοδο μόνο σε όσους έχουν κάνει και τις δύο δόσεις.
Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες θα ανακοινωθεί η αυστηροποίηση των ελέγχων και των ποινών σε κέντρα διασκέδασης, ύστερα από τις εικόνες συνωστισμού που παρατηρήθηκαν σε καταστήματα της παραλιακής που διοργανώθηκαν πάρτι.
Επίσης, το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει στο τραπέζι προτάσεις για την επαναφορά της χρήσης μάσκας, ενώ υπήρξαν και σκέψεις για σταδιακό αντί για ταυτόχρονο άνοιγμα των χώρων και των δραστηριοτήτων που έχει ανακοινωθεί ότι θα επαναλειτουργήσουν από τις 15 Ιουλίου. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, στο πλαίσιο ενίσχυσης της εκστρατείας εμβολιασμού, κάποιες δραστηριότητες να ξεκινήσουν σε πρώτη φάση αποκλειστικά για εμβολιασμένους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ελένη Τσολάκη: Το OPEN την αποχαιρετά μετά από πέντε χρόνια συνεργασίας – Συγκίνηση στην τελευταία εκπομπή (βίντεο)
- Γιάννης Πάριος: «Δεν ψωνίστηκα ποτέ. Είμαι άνθρωπος της ουράς – Για τα παιδιά μου θα πέθαινα» (βίντεο)
- Δέσποινα Γιαννακοπούλου: «Δεν είμαι ντίβα και ψηλομύτα – Έρχονται άγνωστοι με θράσος και με πειράζουν για τον πατέρα μου» (βίντεο)
- Αγία Παρασκευή: Πυροβόλησαν και σκότωσαν άντρα στη μέση του δρόμου – Διέφυγε ο δράστης
- Δημήτρης Παπαδόπουλος στο PS Blog: «Μεγάλωσα σε δύσκολες συνθήκες, αλλά ως Πόντιος, έμαθα να επιβιώνω»
- Big Brother: Οι αντιδράσεις στην κρυφή αποστολή και 4 νέοι υποψήφιοι – Τρέϊλερ
- Ο Πρωθυπουργός στο Άγιο Όρος: Βούληση της κυβέρνησης να σταθεί «αρωγός στη διαχρονική πορεία της Αθωνικής Πολιτείας»
- Φωτιά στο Κορωπί: Βελτιωμένη η εικόνα – Οι φλόγες πέρασαν μέσα από κατοικημένες περιοχές, κάηκαν σπίτια, σε επιφυλακή η Πυροσβεστική (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook