Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά την απολογία τους ο αστυνομικός και πατέρας της 19χρονης που κατηγορούνται ότι τη βίαζαν και την εξέδισαν στην Ηλιούπολη.

Η Αστυνομία πριν από λίγο συνέλαβε και ένα τρίτο άτομο που φέρεται ότι ήταν συνεργός του αστυνομικού και τον βοηθούσε να εκδίδει μέσω Ιντερνετ την 19χρονη κοπέλα που κρατούσε επί 2 μήνες αιχμάλωτη στο διαμέρισμα του στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για έναν Έλληνα που εμπλέκεται στην υπόθεση κακοποίησης της 19χρονης στην Ηλιούπολη ο οποίος κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών και οδηγήθηκε με τη διαδικασία του αυτόφωρου στον αρμόδιο εισαγγελέα και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση.

Στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένας Έλληνας που κατηγορείται και αυτός για εμπορία ανθρώπων.
Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν μετά τις απολογίες τους ο αστυνομικός και ο πατέρας της 19χρονης στην Ηλιούπολη που σύμφωνα με τις καταγγελίες της κοπέλας τη βίασε και την κακοποιούσε σεξουαλικά από τα 11 μέχρι τα 17 της χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο κατηγορούμενοι δήλωσαν αθώοι για τα 14 αδικήματα που αντιμετωπίζουν σε βαθμό πλημμελήματος και κακουργήματος.

Ο πατέρας της νεαρής γυναίκας αρνήθηκε απολογούμενος πως επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του, ενώ ο υπό απόλυση αστυνομικός φέρεται να ισχυρίστηκε ότι διατηρούσε ερωτική σχέση και αρνήθηκε τις καταγγελίες της 19χρονης περί βίαιου εξαναγκασμού της σε πορνεία.

Δείτε εδώ το χρονικό της κόλασης που έζησε η 19χρονη κοπέλα

Δείτε εδώ τα έργα και τις ημέρες του 39χρονου αστυνομικού που έχει πλέον τεθεί σε διαθεσιμότητα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook