Aκροδεξιά μηνύματα, όπλα, σεξιστικά βίντεο, χλιδή... Αυτά βλέπει κάποιος όταν δει τα social media του αστυνομικού που εξέδιδε τη 19χρονη στην Ηλιούπολή.

Οι φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα -τις οποίες είχε ανεβάσει ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνουν έναν άνθρωπο, ο οποίος από τη μία ποζάρει με όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό, και από την άλλη φωτογραφίζεται πίνοντας πανάκριβες σαμπάνιες και φορώντας κοσμήματα.

Εκτός από αυτά, κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο και δείχνει τον αστυνομικό να βρίσκεται με μία γυναίκα και να της συμπεριφέρεται σαν να είναι ιδιοκτήτης της:

«καραντίνα γ@@@@ε τα κι εγώ τι κάνω νομίζεις εδώ; κ@@@βαράω» λέει και έχει δίπλα του, με γυρισμένη πλάτη, μια νεαρή κοπέλα που φορά μόνο με το εσώρουχο της, την οποία χτυπάει προκλητικά και τη δείχνει με την κάμερα… Δείτε αναλυτικά.

Εκείνη την περίοδο βρισκόταν στο μικροσκόπιο των συναδέλφων του λόγω της συμπεριφοράς του, καθώς θεωρούσε ότι ένας συνάδελφός του παρενοχλούσε τη σύζυγό του. Έτσι, ενώ παρουσιαζόταν ως θύμα, εκείνος συμπεριφερόταν προκλητικά σε μια άλλη γυναίκα.

Τα έργα και οι ημέρες του 39χρονου αστυνομικού δεν τελειώνουν εδώ. Το φως της δημοσιότητας έχει δει και άλλο βίντεο όπου σε ρόλο ράπερ εμφανίζεται να αναζητά το άλλο του μισό στο Facebook κάνοντας ευχή στον Άγιο Βασίλη. Δείτε εδώ.

Η Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρος της 19χρονης, δήλωσε πως ο αστυνομικός της έδινε ναρκωτικά και όταν δεν τα έπαιρνε, την έδερνε, ενώ όταν δεν πήγαινε σε πελάτη, της στερούσε την τροφή.

Υπάρχουν καταγγελίες που λένε πως πίσω του κρύβεται ολόκληρο κύκλωμα τράφικινγκ…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook