Σε κλίμα οδύνης έγινε η κηδεία στο Βέλο Κορινθίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο.

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της στη Φολέγανδρο, όπως εκείνος έχει ομολογήσει,όταν την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Φίλοι και συγγενείς αποχαιρετούν για πάντα την δολοφονημένη από τον σύντροφό της φαρμακοποιό ο οποίος την έσπρωξε στα βράχια στην Φολέγανδρο με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Την ώρα που οδηγούνταν στην τελευταία της κατοικίας άφησαν άσπρα μπαλόνια στον ουρανό αποχαιρετώντας της με αυτό τον τρόπο. Κανείς δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Από την άλλη ο θείος της Γαρυφαλλιάς συγκλόνισε με ένα γράμμα. Με αυτό αποχαιρετά την άτυχη κοπέλα, ενω δίνει κουράγιο και τους γονείς της. Μεταξύ των άλλων γράφει «καλό ταξίδι Γαρυφαλλίτσα μας στη γειτονιά των Αγγέλων».

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της. Την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες».

Απαρηγόρητοι οι γονείς της και τα αδέρφια της τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία. Οι συγγενείς της άτυχης 26χρονης κοπέλας, ακολούθησαν την πομπή του αυτοκινήτου που μετέφερε τη σορό της στην εκκλησία κρατώντας ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».

Ο επικήδειος λόγος της φίλης της Γαρυφαλλιάς που εκφώνησε μετά την εξόδιο ακολουθία συγκίνησε την οικογένεια αλλά και όσους βρίσκονταν στην εκκλησία. Απευθυνόμενη στο δολοφόνο της φίλης της ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δεν δολοφόνησες μόνο τη Γαρυφαλλιά αλλά τη μητέρα της, τον πατέρα της, τα αδέρφια της και τους έριξες όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν. Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία, πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών».

Μάλιστα, οι γονείς παρά τον πόνο τους ζήτησαν από τους φίλους της Γαρυφαλλιάς να μην μαυροφορεθούν αλλά να φορέσουν άσπρα μπλουζάκια ενώ στα σκαλιά της εκκλησίας βρίσκονταν λευκά μπαλόνια και στεφάνια.

Λευκά μπαλόνια και στεφάνια βρίσκονται στα σκαλιά της εκκλησίας ενώ μοιράζονται και λευκές μπομπονιέρες. Τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς, σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν να οργανώσουν μια ημερίδα κατά της βίας η οποία θα γίνει στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης προκειμένου να σταματήσουν φαινόμενα γυναικοκτονιών.

Φωτογραφίες και βίντεο από hlektra.gr

Ο καθ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς την γρονθοκόπησε αλλά και την χτύπησε πριν την πετάξει στα βράχια. Δείτε εδώ περισσότερα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook