Συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών προκειμένου να λύσουν το μυστήριο γύρω από τον θάνατο του πρώην υπουργού, Σήφη Βαλυράκη, που έχασε τη ζωή του την Κυριακή στον Ευβοϊκό Κόλπο.

Ήδη έχουν κληθεί στο Λιμεναρχείο για κατάθεση αλιείς που έχουν σκάφη στην Ερέτρια, ενώ πληθαίνουν οι μαρτυρίες για το τι πραγματικά συνέβη τη μοιραία ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να υπάρχουν βίντεο που έχουν κατατεθεί στις Αρχές και αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς των μαρτύρων περί διαπληκτισμού του πρώην υπουργού με ψαρά αλιευτικού.

Ένα βίντεο που είναι τραβηγμένο από μεγάλη απόσταση, από κάποιον λόφο φέρεται να δείχνει προς το τέλος το σημείο από το τραγικό συμβάν.

Λέγεται ότι στο τέλος του βίντεο υπάρχει μία σκιά που διακρίνεται ένα μικρό σκάφος πίσω από ένα δέντρο. Το σχετικό βίντεο θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για ανάλυση, ενώ ελέγχεται και το φουσκωτό σκάφος του πρώην υπουργού.

Οι δικηγόροι της οικογένειας αποκάλυψαν ότι έχουν στην κατοχή τους δύο βίντεο από τη στιγμή που ένα λευκό αλιευτικό σκάφος προσέγγισε το φουσκωτό του πρώην υπουργού, γεγονός που ισχυρίζονται, ότι αποδεικνύει τους ισχυρισμούς της συζύγου του.

Αυτό που εξετάζουν οι αρχές είναι αν ο άτυχος 77χρονος πρώην υπουργός χτυπήθηκε θανάσιμα από την προπέλα του σκάφους του ή από κάποια άλλη, άλλου σκάφους. Αυτό θα γίνει με εξέταση και χημική ανάλυση της στολής του πρώην υπουργού…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook