Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για τον τραγικό θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλλιάς η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον σύντροφο στην Φολέγανδρο.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο αγροτικός γιατρός του νησιού που βρήκε την 26χρονη Γαρυφαλλιά μέσα στο νερό και προσπάθησε να την επαναφέρει στην ζωή σοκάρει με την περιγραφή του και κυρίως με τη διαπίστωση πως αν η κοπέλα είχε εντοπιστεί μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα, δεν αποκλείεται να ζούσε τώρα.

“Αν είχε ανασυρθεί 10 λεπτά νωρίτερα από το νερό ενδεχομένως να είχε σωθεί” είπε χαρακτηριστικά. Όπως ανέφερε ο γιατρός, βρέθηκε στην παραλία της Λυγαριάς την μοιραία μέρα που σκοτώθηκε η γυναίκα.

Σύμφωνα με όσα είπε, προσπάθησε να της κάνει αναπνευστική ανάνηψη και συνειδητοποίησε ότι ήταν ακόμα ζεστή.

Στον Κορυδαλλό ο 30χρονος

Την ίδια ώρα, ο 30χρονος καθ’ομολογίαν  δολοφόνος έφτασε από τη Νάξο στον Πειραιά και από εκεί μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου και θα μείνει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Αρχικά θα μεταφερθεί στο ψυχιατρείο των φυλακών, για να διενεργηθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που έχει ζητήσει η υπεράσπισή του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας – νεκροτομής “καίνε” τον κατηγορούμενο.

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας εντόπισε γροθιά ή χαστούκι στο δεξί μάτι της Γαρυφαλλιάς, ενώ είχε εκδορές στην πλάτη και ένα τραύμα στο κεφάλι στο βρεγματικό και ινιακό οστό, τα οποία έχουν προκληθεί από την πτώση της στα βράχια, που χρήζουν περαιτέρω έρευνας.

Ο κ. Μπογιόκας δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα, ο 30χρονος να έχει ξυλοφορτώσει την άτυχη κοπέλα κοντά στον βράχο στη Φολέγανδρο, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της και στη συνέχεια να την έχει σύρει και πετάξει στη θάλασσα, ωστόσο δεν μπορεί και να επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικά μετά από πτώση από τόσο μεγάλο ύψος, σύρσιμο και κρούσεις στα βράχια.

Όπως και να έχει, τα τραύματα της είναι προθανάτια, δεν είχαν επιφέρει τον θάνατο, αλλά η Γαρυφαλλιά ζούσε όταν έπεσε στη θάλασσα με αποτέλεσμα τον πνιγμό της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook