Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια στην Κρήτη για το ζευγάρι που είχε ανοιχτεί με σκάφος στη θάλασσα και αγνοούνταν από χτες.

Το ζευγάρι, και οι δύο κρητικής καταγωγής που ζουν και δραστηριοποιούνται στη Γερμανία, έκανε διακοπές στο Λέντα της Κρήτης . Μάλιστα, ο 45χρονος άνδρας είχε υπάρξει πιλότος της Πολεμικής μας Αεροπορίας.

Το ζευγάρι είχε νοικιάσει ένα μικρό σκάφος αλλά λόγω της θαλασσοταραχής παρασύρθηκε στα ανοικτά και κάποια στιγμή αναποδογύρισε μέσα στη Θάλασσα.

Σύμφωνα με το Creta24, ο 46χρονος με την 39χρονη είχαν νοικιάσει όταν το μικρό σκάφος τους αναποδογύρισε και χάθηκε στα κύματα βρέθηκαν κολυμπώντας σε σπηλιά, που βρίσκεται στην περιοχή της Μονής Κουδουμά. Ο 46χρονος σήμερα κολύμπησε και έφτασε στην παραλία στη Μονή Κουδουμά, όπου εντοπίστηκε.

O Ηγούμενος της Μονής, Γέροντας Μακάριος ανέφερε «Ο Στέλιος ήταν στην σπηλιά από χθες. Κολύμπησε περίπου ενάμισι μίλι και έφτασε στην παραλία. Η κοπέλα παραμένει στην σπηλιά. Τώρα πηγαίνει σκάφος του λιμενικού να την πάρει».

Σύμφωνα με τον γέροντα Μακάριο, τα πρώτα λόγια του 46χρονου, ήταν ότι η βάρκα αναποδογύρισε ξαφνικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο 46χρονος όσο και η 39χρονη είναι ταλαιπωρημένοι, ωστόσο είναι καλά στην υγεία τους.

Και οι δυο τους είναι εξαντλημένοι και διψασμένοι, αφού έχουν να πιουν νερό δύο μέρες περίπου, ενώ αναμένεται να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Το χρονικό

Η επιχείρηση διάσωσης για τον 46χρονο και την 39χρονη, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στη θάλασσα ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι αρχές δεν μπορούσαν να βρουν τη βάρκα, ενώ οι έρευνες γινόταν από στεριά, θάλασσα και αέρα. Ο εθελοντής που βρισκόταν στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη στους Καλούς Λιμένες ειδοποίησε το λιμενικό. Όπως ανέφερε, είδε μια μικρή βάρκα με κιάλια στη θαλασσοταραχή. Επίσης, ανέφερε ότι οι επιβαίνοντες ίσως διέτρεχαν άμεσο κίνδυνο καθώς τα κύματα «κατάπιναν» τη μικρή λέμβο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook