Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ηλείας από την άγρια δολοφονία ενός 59χρονου, μέσα στο ίδιο του το σπίτι, στο Καπελέτο, του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Οι πρώτες πληροφορίες που δημοσίευσε το τοπικό Patrisnews, έλεγαν πως το αποτρόπαιο έγκλημα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν ένας μαυροφορεμένος άνδρας, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, διέρρηξε το σπίτι του θύματος και του κατάφερε θανάσιμο χτύπημα -πιθανόν με βαρύ αντικείμενο-.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, οι αρχές εξετάζουν το σενάριο το θύμα να γνωριζόταν με τον δράστη…

Τα στοιχεία δείχνουν πως ο δράστης έμεινε λίγο μέσα στο σπίτι, επομένως ίσως να υπήρξε κάποιος διαπληκτισμός μεταξύ τους.

Ένα σενάριο που εξετάζεται είναι να ήξερε ο δράστης πως το θύμα έχει λεφτά σπίτι, και γι αυτό να μπήκε. Η αστυνομία έχει εντοπίσει σημάδια παραβίασης, και φαίνεται πως έχουν αφαιρεθεί χρήματα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν, άγνωστοι είχαν διαρρήξει ξανά το σπίτι του, αφαιρώντας μόνο το κινητό του τηλέφωνο.

Ο δράστης χτύπησε τον 59χρονο στο κεφάλι με ξύλινο αντικείμενο… Στη συνέχεια έφυγε προς τα χωράφια και πέταξε το αντικείμενο του φόνου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook