Θρίλερ στην Κρήτη: Βρέθηκε σκελετός μέσα σε βαρέλι – Τι ψάχνουν οι Αρχές
«Θα πρέπει να μιλήσει τώρα το DNA» λέει υψηλόβαθμος αξιωματικός της Αστυνομίας στην Κρήτη σε σχέση με τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την ταυτοποίηση του ανθρώπινου σκελετού (βρέθηκαν κάποια απομεινάρια δέρματος με τρίχωμα) μέσα σε πλαστικό βαρέλι, στον Πλατανιανό ποταμό, στο Ρέθυμνο.
Ποιος άραγε είναι αυτός ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να δολοφονήθηκε και το πτώμα του «ενταφιάστηκε» σε συνθήκες απόλυτης στεγανοποίησης, κάποιο χειμώνα πριν ένα χρόνο, ίσως και δύο ή και τρεις, όπως τουλάχιστον εκτιμούν οι ιατροδικαστές.
Με βάση την αναζήτηση που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη στα αρχεία της ΕΛ.ΑΣ, ενδέχεται η περίπτωση που διερευνάται να μην είναι καν γνωστή ή για την ακρίβεια σε γνώση των διωκτικών Αρχών. Εξετάζεται δηλαδή και το σενάριο να πρόκειται για μία ανθρωποκτονία που αγνοούσαν μέχρι σήμερα και οι Αρχές καθώς ουδείς αναζήτησε τον αγνοούμενο άνδρα.
Έτσι, μία εκδοχή που διερευνάται είναι αν ο άνδρας είναι αλλοδαπός, πιθανότατα κάποιος μετανάστης…. Αυτό όμως προς το παρόν είναι απλά μία θεωρία.
Αστυνομικοί κύκλοι δηλώνουν ότι οι ιατροδικαστές δεν εντόπισαν μακροσκοπικά κάποια εμφανή τραύματα π.χ. από πυροβόλο όπλο, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Cretalive οι ειδικοί φέρονται να έχουν μία εικόνα του μηχανισμού θανάτου. Πχ θάνατος από ασφυξία.
Σε κάθε περίπτωση, το πόρισμα των ιατροδικαστών θα συμπληρωθεί με τα αποτελέσματα των ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων. Ζητούμενο είναι να υπάρξει ταυτοποίηση, να δοθεί απάντηση στο ποιος είναι τελικά αυτός ο άνδρας που βρέθηκε μέσα σε ένα βαρέλι, εντελώς τυχαία, στη διάρκεια εργασιών. Οι ιατροδικαστές με βάση τις απεικονιστικές εξετάσεις (οδοντοστοιχία κλπ) μιλούν για έναν μεσήλικα άνδρα.
Ολες οι Ειδήσεις
- To «Χωριάτικο»: Ολοκλήρωσε την απολογία του ο Άγγελος Γιαννακόπουλος – Ισχυρίζεται φορολογικές παραβάσεις , αρνείται την απάτη
- Ανοίγουν τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου τα σχολεία της Γκράβας αλλά χωρίς θέρμανση – Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δήμο Αθηναίων
- Κεφαλογιάννη – Μάτσας: Απορρίφθηκε η έφεση της υπουργού για αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών τους – Παραμένει η συνεπιμέλεια
- Παρέμβαση Μητσοτάκη στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ με τον χάρτη του τουρκολιβυκού μνημονίου: «Είναι παράνομο, η γεωγραφία δεν μπορεί να ξαναγραφτεί»
- Βασίλης Μπισμπίκης: Έχει γενέθλια και τα γιόρτασε – Η τούρτα και η αφιέρωση
- Πώς περιγράφεται το Allwyn | McLaren Racing LIVE IN ATHENS σε μόλις τρεις λέξεις;
- Under The Greek Sun: Λαμπερή πρεμιέρα στην Αθήνα με επώνυμες παρουσίες και ισχυρό κοινωνικό μήνυμα
- Η Ελένη Μενεγάκη έκλεισε τα 57: Οι οικογενειακές φωτογραφίες και η ευχή του γιου της, Άγγελου Λάτσιου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook