Άνδρας έπεσε νεκρός στην Ιπποκράτειο Πολιτεία που εκκενώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην Αττική

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας, ηλικίας 38 με 40 ετών διακομίστηκε σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο ΚΑΤ, καθώς έφερε τραύματα στο κεφάλι, ύστερα από τροχαίο.

Αυτή την ώρα, η Ιπποκρατείος Πολιτεία “πολιορκείται” από δύο μέτωπα, το ένα έρχεται από το Κατσιμίδι και το άλλο είναι μέσα στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Ο άνδρας φέρεται να γλίστρησε με τη μοτοσικλέτα του υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Πυροσβέστες που βρίσκονταν στο σημείο τον βρήκαν δίπλα στη μηχανή και προχώρησαν σε πρώτες βοήθειες και του έκαναν ΚΑΡΠΑ για 70 λεπτά.

Παράλληλα, έγινε αγώνας δρόμου για την αναζήτηση ασθενοφόρου και τη μεταφορά του άνδρα από την Ιπποκράτειο Πολιτεία στο ΚΑΤ, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες.

Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για κάτοικο της Ιπποκρατείου Πολιτείας ή για εθελοντή πυροσβέστη που βρέθηκε στο σημείο για να βοηθήσει στην κατάσβεση.

Η φωτιά απειλεί και τη λίμνη Μπελέτσι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook