Ταξίδι με πλοίο: Τι πρέπει να έχουν μαζί τους οι επιβάτες!

Koρυφώνεται η έξοδος των αδειούχων λόγω Δεκαπενταύγουστου...
To Λιμενικό Σώμα στα λιμάνια πραγματοποιεί ελέγχους για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊου
Τι πρέπει να διαθέτουν οι επιβάτες
– Πιστοποιητικό εμβολιασμού εφόσον έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους τουλάχιστον 14 ημέρες πριν ή PCR τεστ που έχει διενεργηθεί εντός των τελευταίων 72 ωρών ή rapid test εντός των τελευταίων 48 ωρών ή πιστοποιητικό νόσησης.
Επίσης θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει την ηλεκτρονική Δήλωση Υγείας που μπορούν να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα του υπ.Ναυτιλίας ή στα εκδοτήρια των εισιτηρίων.
Το λιμενικό συστήνει πως οι επιβάτες θα πρέπει να βρίσκονται στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου μία ώρα νωρίτερα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 16,3 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ – 7 στους 10 δεν θα ψήφιζαν νέο κόμμα Τσίπρα
- Στάση εργασίας 11:00 έως τις 15:00 σε όλα τα ΜΜΕ την Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2025
- Αίγυπτος: Θερμή χειραψία και χαμόγελα στο σύντομο τετ α τετ Μητσοτάκη-Τραμπ (βίντεο)
- Υπογράφηκε η συμφωνία για την Γάζα: «Πετύχαμε το αδύνατο, τώρα αρχίζει η ανοικοδόμηση της Γάζας», είπε ο Τράμπ στη Σύνοδο
- Ιουλία Καλλιμάνη: Η αντίδραση σε χυδαία μαντινάδα από θαμώνα – «Τι μαλ*** είσαι. Τώρα πήγαινε στο Βόλο κατευθείαν»(βίντεο)
- Στάθης Σχίζας για Ιωάννα Τούνη: “Απαγορεύεται να προχωρήσεις; Απ’ όσο ξέρω και ο πρώην σύντροφός της προχώρησε…”
- Κόντρα Γεωργιάδη – Δάγκα για το σχέδιο ειρήνης στο Ισραήλ: «Κλάψτε για την Χαμάς που χάσατε!» (βίντεο)
- Έφτασε στην Αίγυπτο ο Τράμπ για τη Σύνοδο της ειρήνης – Oι 20 ηγέτες που συμμετέχουν
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook