Άγριo έγκλημα στη Θεσσαλονίκη: Έσφαξε τη σύντροφό του μέσα στο σπίτι της (εικόνες από τον τόπο του εγκλήματος)

Άλλη μια δολοφονία με θύμα μια 55χρονη γυναίκα στη Θεσσαλονίκη και δράστη το βίαιο σύντροφο της.
Η 55χρονη γυναίκα φέρεται να δολοφονήθηκε με άγρια χτυπήματα και μαχαιριές από το σύντροφο της μέσα στο σπίτι της σε προάστιο της Θεσσαλονίκης.
Ο δράστης της άγριας δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη είναι ένας Γεωργιανός, ο οποίος μετά το φόνο το έσκασε και αναζητείται. Αυτόπτες μάρτυρες τον είδαν φεύγει από το σημείο της άγριας δολοφονίας με αιματοβαμμένα χέρια.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 13:00 το μεσημέρι, στην οδό Γραβιάς, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν στο thestival ότι προηγήθηκε σοβαρό επεισόδιο εντός του διαμερίσματος.
Γείτονες του ζευγαριού αλλά και φίλη της άτυχης 55χρονης περιγράφουν τον δράστη της γυναικοκτονιάς ως βίαιο, οξύθυμο και αλκοολικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, το θύμα φέρει πολλαπλά τραύματα τα οποία προκάλεσε ο δράστης, χτυπώντας με τα χέρια του και με μαχαίρι.
Συνελήφθη ο δράστης
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη αρκετές ώρες μετά το έγκλημα στο Καραμπουρνάκι κοντά στον Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης.
Έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη στο σημείο έσπευσε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. και προχώρησε στη σύλληψη του φερόμενου ως δράστη. Ο άνδρας θα οδηγηθεί στον Αστυνομικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η απάντηση του ΥΠΕΞ στους χάρτες με τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»
- Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της 3χρονης που πνίγηκε
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Νόβακ Τζόκοβιτς στην Τήνο – Προσκύνησαν την εικόνα της Μεγαλόχαρης – Φωτογραφίες
- Ηρώδειο: Κλείνει για τρία χρόνια – Θα γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης
- ΕΘΑΑΕ: Αυτά είναι τα 6 μη κρατικά πανεπιστήμια που θα λειτουργήσουν το 2025-2026 στην Ελλάδα – Απορρίφθηκαν πέντε
- ΕΛΑΣ: Έντεκα νεκροί και 703 τραυματίες σε 531 τροχαία τον Ιούλιο στην Αττική
- Ροδόπη: Δεν ήξερε κολύμπι η 11χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό και πνίγηκε στη θάλασσα – Συνελήφθησαν οι γονείς της
- Παλαιό Φάληρο: «Ερευνάται αν η μητέρα ήθελε να ξεφορτωθεί το παιδί, σε ρηχά νερά ο πνιγμός», λέει ο ιατροδικαστής για το νεκρό κοριτσάκι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook