Στη φυλακή οδηγήθηκε το 31χρονο μοντέλο που κατηγορείται για τα 35 γραμμάρια κοκαίνης.

Το 31χρονο μοντέλο , κατά την απολογία του δήλωσε αθώο αλλά φαίνεται ότι δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα που αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην απολογία της, που διήρκησε για περισσότερο από δυο ώρες, η 31χρονη Αφροδίτη Μπάρμπα αρνήθηκε την κατηγορία της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών και δήλωσε αθώα.
Το μοντέλο, συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στη Γλυφάδα καθώς μετά από έλεγχο των αστυνομικών βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του πολυτελούς αυτοκινήτου του 35 γραμμάρια κοκαΐνης σε φιξάκια.

Κατά την απολογία της, η η κατηγορούμενη έδωσε εξηγήσεις για το κακούργημα της προμήθειας, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και φέρεται να ενέμεινε στον ισχυρισμό ότι είναι αθώα και πως η κοκαΐνη, που ήταν χωρισμένη σε φιξάκια, τοποθετήθηκε στο όχημά της από τρίτα πρόσωπα.

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκαν και μέλη της οικογένειας της κατηγορουμένης προκειμένου να της συμπαρασταθούν, ενώ πριν την απολογία της κατέθεσαν στην ανακρίτρια και μάρτυρες υπεράσπισής της. Ανάμεσά τους και μία ακόμη κοπέλα από το χώρο του μόντελινγκ.

«Η κόρη μου είναι αθώα. Ο αλήτης που της την έστησε την κλείνει μέσα με ένα παιδί. Να το βρει από τον Θεό», φώναξε η μητέρα της 31χρονης έξω από τα δικαστήρια, μόλις έμαθε για την προφυλάκιση.

Η μητέρα της στη συνέχεια φίλησε την κόρη της όταν εκείνη έφευγε από το δικαστήριο συνοδεία αστυνομικής δύναμης για να μεταφερθεί στις φυλακές.

Η 31χρονη δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση στους δημοσιογράφους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook