Στα ύψη και σήμερα η ένταση στα δικαστήρια Ηρακλείου, όπου οι συγγενείς του 39χρονου κτηνοτρόφου που δολοφονήθηκε ξέσπασαν κατά του δράστη. Ο 27χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές, ενώ προφυλακιστέος κρίθηκε και ο 30χρονος που του προμήθευσε την καραμπίνα. «Φονιά. Να σαπίσεις μέσα. Σε βοηθήσαμε και το ευχαριστώ ήταν τίποτα. Να τον φας ύπουλα».

Η σύζυγος του 39χρονου κτηνοτρόφου ξεσπά έξω από το δικαστικό μέγαρο του Ηρακλείου. Κάτω από άκρα μυστικότητα η αστυνομία μετέφερε τον 27χρονο ρουμανικής υπηκοότητας καθ’ ομολογίαν δολοφόνο του Νίκου Μπιτσακάκη στον ανακριτή, κάτι που εξόργισε τους συγγενείς του θύματος.

Η μητέρα του αδικοχαμένου κτηνοτρόφου βρέθηκε στα δικαστήρια ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

«Εν ψυχρώ εκτέλεση»

Για εν ψυχρώ εκτέλεση και άρτια οργανωμένο σχέδιο, έκανε λόγο στις δηλώσεις της η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, διαψεύδοντας για μια ακόμη φορά τους ισχυρισμούς του 27χρονου για δήθεν οικονομικές διάφορες.

Ο 27χρονος δολοφόνος του κτηνοτρόφου στην απολογία του ανέφερε πως ο 39χρονους του όφειλε 5.000 ευρώ.

«Οδηγήθηκα σε αυτή την πράξη επειδή όλο αυτό το διάστημα με έβριζε με χτυπούσε και με εξανάγκαζε σε ειδεχθείς πράξεις με οικονομικό αντάλλαγμα το οποίο ουδέποτε έλαβε και κάποια στιγμή αγανάκτησα και οδηγήθηκα σε αυτό».

Ο δράστης προφυλακίστηκε ενώ προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε και ο 30χρονος συμπατριώτης του που κατηγορείται ότι του διέθεσε την κυνηγετική καραμπίνα.

Το ρεπορτάζ του MEGA:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook