Αθώα δηλώνει η 31χρονη Αφροδίτη Μπάρμπα, που συνελήφθη για κατοχή κοκαίνης στην Γλυφάδα,

Η 31χρονη Αφροδίτη Μπάρμπα, μοντέλο, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στην Γλυφάδα, όταν μετά από αστυνομικό έλεγχο στο τζιπ της μάρκας Range Rover κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού βρέθηκαν 35 γραμμάρια κοκαίνης σε φιξάκια.

Η 31χρονηπου είναι και μητέρα ενός 5χρονου κοριτσιού,  από την πρώτη στιγμή δήλωσε ότι δεν είχε ιδέα για την κοκαίνη που βρέθηκε στο αυτοκίνητο της.

Την ίδια στάση κράτησε κράτησε και μετά την άσκηση δίωξης σε βαθμό κακουργήματος  στην απολογία της.

Για επτά ολόκληρες ώρες, η Αφροδίτη Μπάρμπα επιχειρούσε να πείσει εισαγγελέα και ανακριτή ότι όχι μόνο είναι αθώα, αλλά και θύμα ενός ανθρώπου που έχει βάλει σκοπό της ζωής του να την καταστρέψει. Σε αυτόν έριξε τα πάντα… Ωστόσο, οι λειτουργοί της Θέμιδος αποφάσισαν να προφυλακίσουν το νεαρό μοντέλο.

Για έναν άνδρα που θέλει να την καταστρέψει και να την εκδικηθεί έκανε λόγο και η μητέρα της έξω από τα δικαστήρια την πρώην σχολής Ευελπίδων, αμέσως μετά την προφυλάκιση της 31χρονης. «Τον αλήτη θέλει να την καταστρέψει να την κλείσει φυλακή με ένα ανήλικο παιδί» , είχε πεί την περασμένη εβδομάδα η μητέρα της κατηγορούμενης.

Μέσα από το απολογητικό της υπόμνημα, η Αφροδίτη Μπάρμπα, το οποίο δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» έκανε μια ανασκόπηση όλης της ζωής της. Από τον γάμο της με τον Άραβα κροίσο και τα καλλιστεία, μέχρι τη νέα της σχέση και τη νέα της δουλειά στον τομέα του digital marketing.

Προτού αναφερθεί στο σκηνικό της σύλληψης, η Αφροδίτη Μπάρμπα περιγράφει πώς πέρασε το καλοκαίρι της: «Για μεγάλο χρονικό διάστημα του καλοκαιριού έλειπα σε διακοπές, κυρίως οικογενειακά. Άλλοτε με το αυτοκίνητό μου το Ranger Rover και άλλοτε όχι. Την περασμένη εβδομάδα ήμουν στην Ίο, όπου πήγα χωρίς το αυτοκίνητό μου με τον σύντροφό μου. Το αυτοκίνητό μου ήταν παρκαρισμένο πλησίον της οικίας μου. Από τις διακοπές μου επέστρεψα μια μέρα νωρίτερα, δηλαδή την Παρασκευή 20 Αυγούστου. Έως και το βράδυ του Σαββάτου, δεν μετακινήθηκα πουθενά, αλλά παρέμεινα στο σπίτι μου, αφού είχαμε κανονίσει με την αδερφή μου και τέσσερις φίλες μου να πάμε για φαγητό, καθώς είχε τα γενέθλιά της μία από τις φίλες μου».

Με ρώτησαν αν υπάρχει κάτι που πρέπει να τους πω ή να τους δείξω και απάντησα αρνητικά, αφού δεν ήξερα ότι υπήρχε κάτι παράνομο στο αυτοκίνητό μου […] Τότε ένας από τους άνδρες της ΔΙ.ΑΣ εμφάνισε μια σακούλα και με ρώτησε τι είναι αυτά. Ήμουν πλέον σε κατάσταση σύγχυσης, είχα πάθει σοκ και ξεκίνησα να φωνάζω αφού δεν μπορούσα να σκεφτώ λογικά και να δώσω μια εξήγηση. Στο υπό κρίση διαβιβαστικό, όλα αυτά αναφέρθηκαν ως ένδειξη ενοχής, ανησυχίας και κρίθηκα ένοχη. Επέδειξα πλήρη συνεργασία, δεν έκανα καμία προσπάθεια διαφυγής, ούτε κάποιο ελιγμό στον δρόμο για να επιταχύνω και να αλλάξω πορεία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook