Χαμός σε εκκλησία της Αχαΐας με Αμβρόσιο: Έβγαλε ψεκαστήρι με… «φάρμακο για τον κορωνοϊό»

«Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία όπως και το φάρμακο για τον κορωνοϊό», έλεγε ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος.
Χαμός έγινε το πρωί της Κυριακής στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου στο Ριόλο Αχαΐας, όταν ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος έβγαλε ένα ψεκαστήρι και υποστήριζε ότι έχει μέσα το φάρμακο για τον κορωνοϊό
Ο αντιπεριφερειάρχης αΑχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, που ήταν παρών φώναξε ι δυνατά «ντροπή» και αποχώρησε.
Αρχικά μετά τη λειτουργία στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννου στο Ριόλο Αχαΐας είχε μιλήσει ο εφημέριος του Ναού πραγματοποιώντας μία καθαρά θρησκευτικού τύπου ομιλία και στη συνέχεια ανέβηκε στο βήμα ο κ. Αμβρόσιος ο οποίος ενημέρωσε πως είχε προσωπικούς λόγους από το παρελθόν και γι’ αυτό ήθελε να είναι παρών στην εορτή της συγκεκριμένης εκκλησίας αναφέρει το flamis.gr.
Και ενώ μιλούσε για τον Άγιο Ιωάννη, προς το τέλος, έβγαλε από την τσέπη του το γνωστό ψεκαστήρι με τον Αγιασμό. «Αυτό είναι το φάρμακο για κάθε αμαρτία όπως και το φάρμακο για τον κορωνοϊό» υποστήριξε.
Προφανώς τα πολιτικά πρόσωπα που στέκονταν στην πρώτη σειρά απέναντι από το Ιερό τα έχασαν. Ο αντιπεριφερειάρχης Αχαϊας Χαράλαμπος Μπονάνος αντέδρασε άμεσα. Γύρισε την πλάτη του στον ιεράρχη, φώναξε δυνατά τη λέξη «ντροπή» και αποχώρησε.
«Αισθάνθηκα ότι ζω στον Μεσαίωνα. Παλεύουμε για να πείσουμε για την αλήθεια της επιστήμης και υπάρχουν ιεράρχες που προσπαθούν να μας πουν για το ψεκαστήρι. Το ελάχιστο που είχα να κάνω ήταν να αποχωρήσω από τον Ναό. Αυτό που έγινε ήταν προσβολή στην αλήθεια της επιστήμης» τονίζει με δήλωσή του στην «Πελοπόννησο» ο κ. Μπονάνος.
Πηγή: flamis
Ολες οι Ειδήσεις
- Οκτώ ερωτήσεις και απαντήσεις για την ευλογιά των προβάτων – Τα μέτρα για τον περιορισμό της νόσου
- «Η γη της ελιάς»: Επιστρέφει στο MEGA στις 21 Σεπτεμβρίου – Η Αθηνά ζητά διαζύγιο από τον Τζον – Δείτε το τρέϊλερ
- Δράμα: Βίντεο – ντοκουμέντο από την θανατηφόρα επίθεση της αρκούδας στον ορειβάτη
- Βιτόρια: «Φεύγω με καθαρή συνείδηση έχοντας δώσει τον καλύτερο εαυτό μου»
- Πέθανε σε ηλικία 89 ετών ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ – Βίντεο από τις ταινίες του
- “Η Χαμάς πρέπει να αφοπλιστεί και να απελευθερώσει ομήρους, αλλιώς «η Γάζα θα καταστραφεί», λέει ο Κάτζ, ενώ είναι σε εξέλιξη η χερσαία επιχείρηση του Ισραήλ για την κατάληψη της πόλης
- Ανδρέας Λοβέρδος: Προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook