Εξελίξεις στην υπόθεση της 31χρονης, του μοντέλου, που συνελήφθη με κοκαίνη στην Γλυφάδα.

Νέα στοιχεία βλέπουν το φώς της δημοσιότητας για τη σύλληψη της 31χρονης Αφροδίτης Μπάρμπα, στη Γλυφάδα με 35 γραμμάρια κοκαίνης που φέρεται να βρέθηκαν στο αυτοκίνητο της μετά από έλεγχο της Αστυνομίας στην Γλυφάδα.

H 31χρονη, που υπήρξε μοντέλο, συνελήφθη στην Γλυφάδα με 35 φιξάκια κοκαΐνης κάτω από το κάθισμα του αυτοκίνητου της, κατονομάζει και κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της ως τον άνθρωπο που την παγίδευσε με αποτέλεσμα τώρα να είναι στη φυλακή.

Περιγράφει με λεπτομέρεια τις απειλές που υποστηρίζει ότι δεχόταν από τον ζάμπλουτο σεΐχη και πατέρα του παιδιού της, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι εκείνος κρύβεται πίσω από όλα.

«Είμαι πολύ σοκαρισμένη (…). Υποψιάζομαι ότι είναι ο πρώην άντρας μου, με τον οποίο είχα πολλές διαμάχες όλα αυτά τα χρόνια. Είχα πάει ένα ταξίδι στην Μύκονο και κάποιος φωτογράφος με απαθανάτισε μαζί με τον… και έστειλε τις φωτογραφίες στον πρώην άντρα μου. Εκείνος τις προώθησε στο κινητό της κόρης μου.

«Σε μένα έγραψε στα αγγλικά: «Είσαι ό,τι χειρότερο έχει συμβεί στη ζωή μου. Σου εύχομαι να έχεις ένα μίζερο θάνατο. Θα σε… εσένα και τον σύντροφό σου, όταν έχω την ευκαιρία. Στο υπόσχομαι». Δεν ήταν το πρώτο απειλητικό μήνυμα που μου είχε στείλει, αλλά ποτέ ως τότε δεν ήταν τόσο επιθετικός».

Η 31χρονη καλλονή φέρεται μάλιστα να περιέγραψε με λεπτομέρειες τα όσα οδυνηρά, ισχυρίζεται ότι έζησε όταν ήταν ακόμα παντρεμένη μαζί του, περιγράφοντας έναν άνδρα ο οποίος δε συμφιλιώθηκε ποτέ με την ιδέα ότι εκείνη «τόλμησε» και πήρε τελικά διαζύγιο.

«Ο πρώην σύζυγός μου έχει βιαιοπραγήσει σε βάρος μου και έχω κάνει μήνυση για αρπαγή ανηλίκου, εξύβριση και απειλή. Τον φοβάμαι πάρα πολύ. Φοβάμαι μήπως με όλο αυτό θέλει να μου πάρει την επιμέλεια του παιδιού.
«Πιστεύω ότι ακόμα κι αν απευθυνθώ στην αστυνομία, δεν μπορεί να γίνει τίποτα, γιατί έχει πολλή δύναμη, ζει στο εξωτερικό, δεν έχει τίποτα στο όνομά του στην Ελλάδα, με άφησε χωρίς χρήματα με μωρό παιδί στο Μπαχρέιν και μου έχει καταστρέψει τη ζωή. Θέλω να αποδειχτεί ότι αυτός τα έκανε όλα».

Τα απειλητικά μηνύματα

Τα απειλητικά μηνύματα που υποστηρίζει ότι δεχόταν το τελευταίο διάστημα το μοντέλο, φέρονται να επιβεβαιώνουν τόσο ο σύντροφός της, μια στενή της φίλη, αλλά και ο πατέρας της που είναι κατηγορηματικός.
«Αυτό είχε λόγο να το κάνει ο πρώην σύζυγός της, γιατί λόγω διαφορετικής νοοτροπίας, θεωρούσε τη γυναίκα κτήμα του. Της φερόταν απαράδεκτα, συνεχίζει να την ενοχλεί και δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή, στέλνοντάς της μηνύματα, ότι δηλαδή θα την καταστρέψει και θα την εκμηδενίσει την ίδια και το παιδί τους.

«Εγώ πιστεύω ότι τοποθέτησε τα ναρκωτικά στο αυτοκίνητο, γιατί πριν από περίπου ενάμιση μήνα είδε φωτογραφίες της κόρης μου στην Μύκονο και όπως εκείνη μου είπε, της έστειλε ένα απειλητικό μήνυμα, πιο επιθετικό από όσα είχε στείλει στο παρελθόν», λέει ο πατέρας της.

Τα μηνύματα αυτά, φέρεται να έχουν ανακτηθεί και μάλιστα, έχουν ήδη κατατεθεί στη δικογραφία.
«Ο πατέρας μου, απευθύνθηκε σε τεχνικό και ανακτήθηκαν τα διαγραμμένα μηνύματα του πρώην συζύγου μου από το κινητό της κόρης μου.

Πιστεύω ότι δεν υλοποίησε τις εκδικητικές απειλές του εναντίον μου τον Ιούνιο που μου έστειλε το απειλητικό μήνυμα, γιατί είναι επιχειρηματίας και τα προγραμματίζει όλα και έψαχνε τη σωστή ευκαιρία. Ο πρώην σύζυγός μου γνωρίζει πάρα πολύ κόσμο και έχει την δύναμη να βρει αυτούς που θέλει».

Η παρακολούθηση με GPS

Το 31χρονο μοντέλο ισχυρίζεται ότι κάποιος διέρρηξε το αυτοκίνητό του  στην Αθήνα, όσο εκείνη ήταν διακοπές στην Ίο, παράλληλα ωστόσο, φέρεται να αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό από το παρελθόν, το οποίο εκτιμά ότι ενισχύει τους ισχυρισμούς του.

«Ο πρώην μου με παρακολουθούσε πάντα (…). Το 2019 πήρε κρυφά από το σπίτι μου, με το δεύτερο κλειδί, το αυτοκίνητο που μου είχε παραχωρήσει, στο οποίο είχε τοποθετήσει gps – εντοπιστή και το κατάλαβα όταν μετά μου ανέφερε τις περιοχές που είχα επισκεφτεί. Κατά την απουσία μου την περασμένη εβδομάδα στην Ίο, το αυτοκίνητό μου ήταν σταθμευμένο απέναντι από το σπίτι μου και δεν είχε συναγερμό. Έχω δεύτερο κλειδί τοποθετημένο στη θήκη τεμπέλη».

Ο πατέρας της, μάλιστα, εκτιμά ότι το πολυτελέστατο αυτοκίνητο της κόρης του αποτελεί κλειδί στην υπόθεση.
«Έλαβα πληροφορία ότι κάποιος, που πήρε 15.000 ευρώ, από ένα κύκλωμα μπράβων της νύχτας, τοποθέτησε στις 12/8 ένα GPS στον πίσω προφυλακτήρα του αυτοκινήτου της κόρης μου και ότι επάνω στο GPS αυτό, υπάρχουν dna και αποτυπώματα και γι’ αυτό φοβούνται πάρα πολύ. Γι’ αυτόν τον λόγο, σκόπευαν χθες το βράδυ ή σήμερα, να στείλουν κάποιον να το αφαιρέσει από το αυτοκίνητο που βρίσκεται κατασχεμένο μπροστά από το Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας και γι’ αυτόν τον λόγο, να πάω στο τμήμα και να κάνω καταγγελία και να βάλω σκοπό, για να μην πλησιάσει κανείς το αυτοκίνητο. Επίσης μου είπαν ότι έβγαλαν αντικλείδι», τόνισε.

Ο δικηγόρος της 31χρονης κατέθεσε σήμερα νέο αίτημα προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις στο μοντέλο, το οποίο ισχυρίζεται ότι ουδεμία σχέση είχε ποτέ με ναρκωτικές ουσίες.

Τι αποκάλυψε ο πατέρας του 31χρονου μοντέλου

«Είναι κάτι ασύλληπτο για το μυαλό το δικό μου και της κόρης μου. Το παιδί μου είναι αθώο γιατί ξέρω το παιδί μου καταρχήν. Δεν χρειαζόταν να το κάνει αυτό το πράγμα.

«Μας πήραν από δύο δικηγορικά γραφεία και μας πρότειναν να δηλώσουμε για να σωθεί η κόρη μας, ότι είναι ναρκομανής. Φυσικά δεν το δεχτήκαμε, ο στιγματισμός μόνο και μόνο με τρελαίνει.

«Οι απειλές ήταν από τον καιρό που ήταν ακόμη παντρεμένοι. Την παρατούσε. Την έχει αφήσει στο Μπαχρέιν χωρίς μία δραχμή, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με κανέναν. Την παράτησε με το μικρό του το παιδί. Δεν ενδιαφέρεται καν για την κόρη του είναι τόσο κακός άνθρωπος που εμείς δεν μπορούμε να το συλλάβουμε στο μυαλό.

«Την απειλούσε πριν ενάμιση μήνα με απειλητικά μηνύματα. ‘Θα σε καταστρέψω, θα καταστρέψω εσένα και το παιδί σου’», λέει ο πατέρας της 31χρονης μεταξύ άλλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook