Παγώνη: Είναι πολύ δύσκολη ημέρα – Δεν θέλουμε διχασμό
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ απηύθυνε έκκληση στους υγειονομικούς να εμβολιαστούν πρώτα από όλα για τη δική τους υγεία αλλά και των ασθενών τους
Είναι πολύ δύσκολη ημέρα η σημερινή και η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη στα νοσοκομεία καθώς υπάρχουν σοβαρά προβλήματα με τους εργαζόμενους και την ίδια ώρα υπάρχουν ασθενείς που θέλουν να εξυπηρετηθούν, να γίνουν καλά, να πάρουν τα εξιτήρια τους, δήλωσε στην ΕΡΤ η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη.
Με το μέτρο της αναστολής εργασίας, μεγαλύτερα προβλήματα θα αντιμετωπίσουν τα νοσοκομεία της περιφέρειας καθώς διαθέτουν με λιγότερο γιατρούς και νοσηλευτές, τόνισε η κα Παγώνη και πρόσθεσε ότι με τα στοιχεία που έχει η ΠΟΕΔΗΝ αυτή τη στιγμή, τα οποία δεν είναι όμως τελικά, το ποσοστό των γιατρών που είναι εμβολιασμένοι πανελλαδικά είναι 94,75% και των νοσηλευτών και των υπόλοιπων εργαζομένων περίπου στο 90%.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ απηύθυνε έκκληση στους υγειονομικούς να εμβολιαστούν πρώτα από όλα για τη δική τους υγεία αλλά και των ασθενών τους, σημειώνοντας πως δεν είναι αρνητές, αλλά φοβισμένοι και σε αυτή την περίπτωση “πρέπει με πειθώ, διάλογο και ήπια αντιμετώπιση να τους κάνουμε να αλλάξουν γνώμη και να εμβολιαστούν”. Υπογράμμισε ότι η μετάλλαξη Δέλτα είναι πολύ μεταδοτική και δεν πρέπει να θέσουν σε κίνδυνο τον εαυτό τους και των ασθενών τους.
Δεν θέλουμε τον διχασμό, γι’ αυτό και ζητάμε να υπάρξει καθολικότητα εμβολιασμού, είπε χαρακτηριστικά η κα Παγώνη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Άννα Βίσση: Στο Κουρσεβέλ με τα εγγόνια της για τα Χριστούγεννα
- Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Οι φωτογραφίες από το ταξίδι της στο Λονδίνο
- Πάτρα: Παιδιά πήγαν να πουν τα κάλαντα και ζήτησαν να πληρωθούν μέσω IRIS
- Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση του διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πορροΐων – Επιχείρηση για τον εντοπισμό του (βίντεο)
- Το «ευχαριστώ» της Έλενας Ακρίτα για την αναγνώριση από τα πολιτικά κόμματα της προσφοράς της Σύλβας Ακρίτα στον τομέα της Πρόνοιας
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Το μήνυμά της για τα Χριστούγεννα – “Ο Θεός να ευλογεί την Ελλάδα και τις ΗΠΑ”
- ΑΑΔΕ : Στον Εισαγγελέα οι πρώτες 50 μαζικές διαγραφές αγρών στο Ε9 – Λίστα με 3.000 «μαϊμού ιδιοκτήτες» που εισέπρατταν παράνομα επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Η Θεία Λειτουργία των Χριστουγέννων Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου στις 07:00 το πρωί στο OPEN
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook