Μια φωτογραφία –γροθιά στο στομάχι δημοσίευσε η Ιωάννα Παλαιοσπύρου,που δείχνει πως ήταν λίγες μέρες μετά την επίθεση με βιτριόλι και το πρώτο της χειρουργείο.

Η Ιωάννα Παλαιοσπύρου, που μετά την επίθεση με βιτριόλι ζεί ένα Γολγοθά δημοσιοποιεί για πρώτη φορά 2 σοκαριστικές φωτογραφίες που δείχνουν την μεγάλη ζημιά που της προκάλεσε στο πρόσωπο και στο σώμα η 34χρονη που της έριξε βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η Ιωάννα Παλαιοσπύρου με την ανάρτηση της αυτή συγκινεί και συνάμα στέλνει το δικό της μήνυμα για το πώς νιώθει ενόψει της δίκης που αρχίζει για την 34χρονη κατηγορούμενη και δράστιδα της επίθεσης στις 15 Σεπτεμβρίου.

Η εικόνα είναι σοκαριστική και δείχνει τι προκάλεσε στο πρόσωπο της κοπέλας το οξύ:

Αλλά και στο χέρι της

Τη φωτογραφία ακολουθεί και μήνυμα της Ιωάννας η οποία την επόμενη Τετάρτη θα βρεθεί αντιμέτωπη με την κατηγορούμενη στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Στο μήνυμά της γράφει:

«Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν… δεν αντιλαμβάνονται… πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία. Είναι μόνο μια ένδειξη… απο το πρώτο μου χειρουργείο. Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό; 15/9.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook