Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι το μοντέλο και πρώην παίκτρια του Power of Love που συνελήφθη μαζί με τον σύντροφο της για κατοχή 7,8 κιλών κοκαίνης.

Και ενώ ο σύντροφος του μοντέλου Έλενας Πολυχρονοπούλου, παίρνει πάνω του όλη την ευθύνη , η Ασφάλεια εκτιμά ότι ο ρόλος της πρώην παίκτριας του Power of Love στη διακίνηση της κοκαίνης ήταν κομβικός.

Κι αυτό γιατί μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο Παγκράτι βρέθηκε 0,1γρ. κοκαϊνης στο μπάνιο.

Από τη Διώξη Ναρκωτικών θεωρούν ότι η κοπέλα προσπάθησε να ξεφορτωθεί άγνωστη ποσότητα κοκαϊνης,  ρίχνοντας τη στην τουαλέτα, ώστε να μην βρεθεί μέσα στο σπίτι, συνεπώς από την αστυνομία πιστεύουν πως γνώριζε πολύ καλά για τα ναρκωτικά.

Είναι πολύ μεγάλη η ποσότητα των ναρκωτικών που βρέθηκε, λέει η ΕΛ.ΑΣ., για να την εμπιστευτεί κάποιος σε έναν άνθρωπο που δεν είναι εμπιστοσύνης.

Την ίδια ώρα η ειδική ομάδα της Δίωξης Ναρκωτικών, ψάχνει στον κύκλο των επαφών του ζευγαριού το επώνυμο πελατολόγιο που διακινούσε την κόκα αλλά και τον σύνδεσμο με τα καρτέλ της Λατινικής Αμερικής.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας εκτιμούν πως είναι δύσκολο κάποιος να παραλάβει σχεδόν 8 κιλά καθαρής κόκας, αν δεν έχει «βαριές » άκρες με τους βαρόνους και δεν τον εμπιστεύονται για να σπάσει την κοκαίνη και να τη μοιράσει αποκομίζοντας κέρδη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Για το λόγο αυτό, γίνονται φύλλο και φτερό τα τρία κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσε η παίκτρια του Power of Love και ο σύντροφός της, προκειμένου να γίνει άρση απορρήτου και να βρεθούν οι άκρες και οι επαφές του ζευγαριού που διακινούσε την κοκαίνη στα νότια προάστια και το Κολωνάκι.

Μετά τη δίωξη που ασκήθηκε σε βαθμό κακουργήματος , η Έλενα Πολυχρονοπούλου έχει καταρρεύσει. Από τη στιγμή που συνελήφθη στο διαμέρισμα στο Παγκράτι κλαίει συνεχώς και διατείνεται ότι είναι αθώα και δεν έχει σχέση με τα ναρκωτικά.

Άλλωστε η πρώην παίκτρια του Power of Love είδε τη ζωή της να ανατρέπεται  με τη σύλληψη της από τη μία στιγμή στην άλλη. Η ίδια αυτό τον καιρό προετοιμαζόταν για τον πολιτικό γάμο με τον 32χρονο σύντροφο της που είχε προγραμματιστεί να γίνει στο Δημαρχείο της Νέας Σμύρνης στις 15 Οκτωβρίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook