Σάλος έχει προκληθεί από την είδηση της σύλληψης του 29χρονου μοντέλου, πρώην παίχτριας ριάλιτι, και του συντρόφου της, για κατοχή μεγάλης ποσότητα κοκαίνης.

Τόσο το μοντέλο Έλενα Πολυχρονοπούλου όσο και ο ο σύντροφος της Δημήτρης Ρεγγινίδης θα θα βρεθούν ενώπιον του ανακριτή τη Δευτέρα, κατηγορούμενοι για διακίνηση 7,8 κιλών κοκαίνης.

Ο σύντροφος του μοντέλου, μέχρι τώρα έχει πάρει πάνω του όλη την ευθύνη για την κατοχή και τη διακίνηση των ναρκωτικών υποστηρίζοντας ότι η συγκατηγορούμενη του δεν είχε ιδέα για τα ναρκωτικά.

Η αστυνομία έφτασε στην σύλληψή τους, αξιοποιώντας πληροφορία για «ζευγάρι που διακινεί κοκαΐνη σε μαγαζιά του κέντρου και των νοτίων προαστίων».

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών προσπαθούν να εντοπίσουν τις διαδρομές της κοκαίνης, αίροντας το απόρρητο σε τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές επικοινωνίες του ζευγαριού.

Ο ανώνυμος πληροφοριοδότης

Σύμφωνα με στοιχεία της δικογραφίας που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο κατηγορουμένων, το ζευγάρι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση σχεδόν μία βδομάδα πριν να συλληφθεί την Πέμπτη, καθώς οι αστυνομικοί είχαν συγκεκριμένη πληροφορία από «άτομο το οποίο θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του επικαλούμενος λόγους προσωπικής του ασφάλειας ακόμη και τη ζωή του».

Η πληροφορία, σύμφωνα με κατάθεση Αστυνομικού που συμμετείχε στην επιχείρηση σύλληψης των δύο, έδινε συγκεκριμένα στοιχεία και περιγραφές του 29χρονου μοντέλου και του 32χρονου συντρόφου της για διακίνηση σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης σε νυχτερινά καταστήματα. Ο πληροφοριοδότης φέρεται επίσης να ανέφερε πως οι δύο κατηγορούμενοι πωλούσαν έναντι 40 χιλιάδων ευρώ το κιλό την κοκαΐνη.

Δείτε το ρεπορτάζ από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook