Εμμονική με τις χαρτορίχτρες φαίνεται ότι ήταν η 36χρονη Έφη που επιτέθηκε με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλαιοσπύρου τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα.

Το LIVE NEWS στο MEGA παρουσίασε νέα ηχητικά ντοκουμέντα από τις συνομιλίες της Έφης λίγες μέρες πρίν στήσει καρτέρι ολέθρου στην Ιωάννα και της ρίξει το βιτριόλι προκαλώντας αφόρητο πόνο και ανεπανόρθωτες ζημιές στη ψυχή και στο πρόσωπο της.

Η 36χρονη Έφη συμβουλεύεται παραπάνω από μία χαρτορίχτρες , όπως προκύπτει από τα ηχητικά ντοκουμέντα , διεκδικώντας όχι έναν αλλά δύο άνδρες, ενώ φοβάται ότι θα τους χάσει για τα μάτια άλλης γυναίκας και ρωτά τις χαρτορίχτρες επίμονα για την τύχη των σχέσεων της.

Τις συνομιλίες της αυτές η 36χρονη κατηγορούμενη και δράστης της επίθεσης σε βάρος της Ιωάννας της ηχογραφεί μάλιστα για να έχει μια εικόνα των όσων της προφητεύουν οι χαρτορίχτρες για τα ερωτικά της μελλούμενα.

Και ενώ η δίκη της αρχίζει σε 2 μέρες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας φρίκη προκαλούν οι φωτογραφίες που έδειξε το LIVE NEWS λίγα λεπτά μετά την επίθεση σε βάρος της Ιωάννας μέσα στην πολυκατοικία της Kαλλιθέας με το βιτριόλι να έχει λιώσει πλακάκια και μάρμαρα μέσα στην είσοδο της πολυκατοικίας, όπου είχε στήσει καρτ’ερι η κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Στα αποκλειστικά ηχητικά ντοκουμέντα που εξασφάλισε και παρουσίασε το LIVE NEWS από τις συνομιλίες της Έφης με τη χαρτορίχτρα, η 36χρονη δείχνει συνεχώς και επίμονα να αναζητά την ύπαρξη κάποιας γυναίκας η οποία κάνει κακό στη σχέση που ήθελε να έχει.

Χαρτορίχτρα: Η άλλη η γυναίκα ποια είναι που υπάρχει στη ζωή του;
Κατηγορούμενη: Σε ποιον;
Χαρτορίχτρα: Άσ’ τον άλλον. Στον καινούριο.
Κατηγορούμενη: Δεν ξέρω… Εσύ θα μου πεις
Χαρτορίχτρα: Βλέπω και μία άλλη γυναίκα. Τώρα… έχουνε χωρίσει… είναι στα χωρίσματα…
Κατηγορούμενη: Υπήρχε μία σχέση.
Χαρτορίχτρα: Μπράβο.
Κατηγορούμενη: Έχουν χωρίσει αλλά μπορεί να μην το έχει ξεπεράσει ακόμα.
Χαρτορίχτρα: Ναι. Αλλά δεν ξαναγίνεται.
Κατηγορούμενη: Ωραίο αυτό.
Χαρτορίχτρα: Δεν υπάρχει περίπτωση.
Κατηγορούμενη: Ωραία μέχρι εδώ.
Χαρτορίχτρα: Κι αυτή έχει άλλον.
Κατηγορούμενη: Δεν νομίζω, αλλά…
Χαρτορίχτρα: Εγώ ξέρω ότι παίζεται μ’ έναν άλλον τώρα.
Κατηγορούμενη: Μπορεί… Πες… ο… και ο … . Ο καινούριος είναι ο … και ο παλιός ο … . Θέλω να δεις όμως και για τον… αν θα ξαναγυρίσει, αν θα…
Χαρτορίχτρα: Θα δω… θα δω… Μπορείς να μου πεις τι σε φοβίζει πάνω σ’ αυτόν τον άνθρωπο; Τον καινούριο…
Κατηγορούμενη: Ότι είναι άπιστος. Θέλω να δω αν έχει άλλη. Και ο ένας και ο άλλος.
Χαρτορίχτρα: Εδώ υπάρχουν αμφιβολίες και οι αμφιβολίες είναι δικαιολογημένες.
Κατηγορούμενη: Α γεια σου. Αυτό ήθελα να δω.
«Ψυλλιάζομαι μία, η οποία δεν ξέρω αν είναι φίλη του»
Σε άλλο ηχητικό ντοκουμέντο, η Έφη συνομιλεί με διαφορετική χαρτορίχτρα. Πήγαινε συχνά και σε αυτήν. Ή έννοια της πάντοτε η ίδια. Η «σπαθάτη» καστανομελαχρινή…
Χαρτορίχτρα: Εσύ αγχώνεσαι, θα σου μπει πιο έντονη η ιδέα ότι αυτός έχει αυτή τη σπαθάτη. Σκέφτεσαι ότι αυτός τα έχει βρει με αυτή τη γυναίκα τη σπαθάτη καστανομελαχρινή και ότι κάνει κρεβάτι μαζί της. Συζητάει με αυτόν για εσένα, αυτός της λέει για εσένα. Και εσύ τρελαίνεσαι εδώ γιατί θεωρείς από κάτι λόγια που λέει αυτή ότι είναι μαζί.
Κατηγορούμενη: Εγώ ψυλλιάζομαι μία, η οποία δεν ξέρω αν είναι φίλη του.
Χαρτορίχτρα: Θα θεωρήσεις ότι μιλάνε…
Κατηγορούμενη: Εγώ θεωρώ ότι μιλάει με κάποια τέλος πάντων, αυτό.
Χαρτορίχτρα: Με αυτή μιλάει και κάτι θα καταλάβεις, ένα σχόλιό της; Κάτι θα καταλάβεις το οποίο θα σε τρελάνει και δεν είναι τίποτα
Κατηγορούμενη: Αυτή ποια είναι τώρα; Ποια είναι αυτή;
Χαρτορίχτρα: Η μελαχρινή που σου λέω τόση ώρα. Που είναι πάνω από το κεφάλι του που σου λέω τόση ώρα ότι δεν είναι τίποτα, είναι άλλος άντρας επάνω της.
Κατηγορούμενη Κοινώς ότι;
Χαρτορίχτρα: Δεν έχουνε φλερτοκουβέντα.
Κατηγορούμενη: Κατάλαβα.

Η Ιωάννα έχει ξεκαθαρίσει ότι στο δικαστήριο θα είναι εκεί. Το πιο πιθανό είναι να παρουσιαστεί με αυτή εδώ τη μάσκα. Κάτω απ’ την οποία όμως, κρύβονται εικόνες σαν και αυτές, που ανήρτησε τελευταία η ίδια στο διαδίκτυο, υπενθυμίζοντας σε όλους μας το μέγεθος της φρίκης και του απόλυτου δράματος που βιώνει η νεαρή γυναίκα αυτή, ενάμισι χρόνο τώρα.

Μπορούσε να τη σκοτώσει το βιτριόλι;

Όπως τόνισε μιλώντας στο LIVE NEWS ο επίκουρος καθηγητής Χημείας του ΔΙΠΑΕ, Μιχάλης Χάλαρης η ποσότητα που μετέφερε μαζί της η δράστρια είναι αρκετά μεγάλη και μπορεί να προκαλέσει μεγάλα τραύματα στο θύμα και σοβαρές βλάβες.
«Είναι δύσκολο να επιφέρει το θάνατο, ωστόσο οι βλάβες που θα προκαλέσει είναι ανεπανόρθωτες» συμπλήρωσε ο κ. Χάλαρης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook