Επίθεση με βιτριόλι: Η απάντηση της Ιωάννας σε όσα υποστήριξε ο 40χρονος
Oργισμένη είναι η αντίδραση της Ιωάννας Παλιοσπύρου για τα όσα φέρεται να υποστήριξε μέσω του δικηγόρου του, ο 40χρονος άνδρας.
Ο 40χρονος υποστήριξε μέσω του συνηγόρου του ότι δεν είναι «το μήλο της Έριδος» και ότι θα αποκαλυφθεί ποια ήταν η πραγματική αιτία της επίθεσης με το βιτριόλι.
Η Ιωάννα που από την ημέρα της επίθεσης ζητά να μάθει το λόγο που η κατηγορούμενη της επιτέθηκε με το καυστικό υγρό, μέσω του δικηγόρου της, ο οποίος μίλησε στο Star, δήλωσε πως «όποιος ψελλίσει το παραμικρό για το ήθος και τον χαρακτήρα της, θα βρεθεί κατηγορούμενος».
Να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος άνδρας δεν είχε πάρει ως τώρα θέση για την υπόθεση και δεν είχε καν εμφανιστεί. Το ίδιο και ο δικηγόρος του. Μίλησε όμως στο Mega και όσα είπε προκάλεσαν ουκ ολίγες αντιδράσεις.
Ο 40χρονος όχι μόνο αρνείται πως εκείνος ήταν το «μήλον της έριδος» μεταξύ των δύο γυναικών, αλλά αφήνει σαφείς υπόνοιες πως υπάρχει κάποιο άλλο πρόσωπο για το οποίο αναρωτιέται γιατί καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει μιλήσει!
«Επιθυμία του εντολέα μου είναι να μη κάνουμε καμία δήλωση, να κλείσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτή η υπόθεση και να απεμπλακεί το όνομά του. Ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση με αυτή την ιστορία. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη, στην διαδικασία αυτή όλα θα βγουν στο φως» ήταν τα λόγια του δικηγόρου του 40χρονου.
«Θα αποκαλυφθεί τι πραγματικά έχει συμβεί, ποια είναι η πραγματική αιτία και το πραγματικό πρόσωπο στην υπόθεση αυτή. Γιατί δεν αναφέρει καμία από τις δύο πλευρές την αληθινή αιτία ή την αφορμή; Δεν μπορεί να έγινε όλο αυτό χωρίς σπουδαίο λόγο. Ποιος είναι άραγε αυτός; Θα αποκαλυφθεί στην ακροαματική διαδικασία; Ο εντολέας μου δεν έχει λάβει κλήση να καταθέσει ως μάρτυρας. Αν αυτό συνέβαινε, δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει» ανέφερε ο δικηγόρος του.
Ο μάλιστα ο ίδιος ήταν κατηγορηματικός ότι δεν αποτελούσε το «το μήλο της Έριδος» και ότι θα αποκαλυφθεί ποια ήταν η πραγματική αιτία της επίθεσης με το βιτριόλι.
Δείτε εδώ τα όσα είπε ο δικηγόρος του 40χρονου
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης για τα 30 χρόνια από την κρίση των Ιμίων: Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες, υποκλινόμαστε και φέτος στους πεσόντες
- Δημογλίδου για την εξαφάνιση της Λόρας: «Είχε ήδη προσγειωθεί στη Γερμανία όταν δηλώθηκε η εξαφάνισή της» – Βίντεο – ντοκουμέντο να αγοράζει εισιτήριο
- Γιώργος Λιάγκας: Σε νυχτερινό κέντρο γιόρτασαν τα γενέθλια της Μαρίας Αντωνά – Η τούρτα με τα κεράκια – Βίντεο
- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Μας δείχνει πως περνά τη μέρα της με τους γιούς της – Νέες φωτογραφίες
- Καιρός: Ισχυρή κακοκαιρία το Σαββατοκύριακο, με βροχές, χιόνια και θυελλώδεις ανέμους – Στο επίκεντρο η Αττική και άλλες 5 περιοχές – “Στη Θεσσαλία θα βρέχει για 24 ώρες”
- Μπέσσυ Αργυράκη – Λευτέρης Νικόλιζας: Η εξομολόγηση για την κρίση στον γάμο τους – «Άρχισε να κλαίει, να χτυπιέται»
- Η Αντωνία Καλλιμούκου πήρε πτυχίο Νομικής: Ευχαριστώ την Παναγιά και τον γλυκό Χριστό μου που με αξίωσαν
- Μητσοτάκης: Γνωρίζω τις δυσκολίες λόγω ακρίβειας, κανένα μέτρο ελάφρυνσης δεν αρκεί, μέχρι και δύο μισθούς αύξηση το χρόνο από τις φοροελαφρύνσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook