Ανοιχτή παραμένει η έρευνα για τη δολοφονία της 19χρονης Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά από τον πιλότο και σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Και μπορεί ο πιλότος και καθ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά να είναι στη φυλακή  Αστυνομία και ανακριτής  όμως συνεχίζουν  τις έρευνες με αμείωτο ρυθμό.

Στο μικροσκόπιο των  ερευνών είναι αν υπάρχει ή όχι συνεργός στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.

Οι αρχές στην προσπάθειά τους να διαπιστώσουν αν υπάρχει συνεργός ή όχι στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν έχουν επικεντρωθεί σε δύο βασικούς μάρτυρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, δύο είναι τα πρόσωπα τα οποία , σύμφωνα με τις Αρχές μπορούν να ρίξουν «φως» στην έρευνα.

Η πρώτη είναι μία γειτόνισσα από τα Γλυκά Νερά, με την οποία η 20χρονη διατηρούσε και φιλικές επαφές, ενώ η δεύτερη είναι μία φίλη της Καρολάιν με την οποία είχε γευματίσει λίγες ώρες πριν από την δολοφονία της.

Η γειτόνισσα που η μεζονέτα της ήταν μεσοτοιχία με την μεζονέτα της άτυχης Καρολάιν πριν από λίγο καιρό έδωσε και μια τρίτη συμπληρωματική κατάθεση στον 12ο τακτικό ανακριτή.

Σύμφωνα με τη νέα κατάθεση της , άκουγε τσακωμούς από το σπίτι του ζευγαριού κατά διαστήματα. Ωστόσο, τη νύχτα του φονικού κατέθεσε ότι δεν άκουσε κάποιο θόρυβο, έως την ώρα που αποκοιμήθηκε στη μια και μισή τα ξημερώματα.

Σε κατάσταση σοκ ο νέος ενοικιαστής της μεζονέτας

Την ίδια στιγμή, η μεζονέτα μέσα στην οποία έγινε το αποτρόπαιο έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο, έχει ανακαινιστεί και αποκτήσει νέο ιδιοκτήτη.

Ήδη πριν ακόμη προφυλακιστεί ο πιλότος και δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν είχε μαζέψει τα πράγματα του, ενώ στη συνέχεια συνεργεία μετακόμισης άδειασαν και μετέφεραν τα πράγματα που ήταν μέσα στη μεζονέτα.
Ειδικό συνεργείο προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού και ένας νέος άνδρας αραβικής καταγωγής νοίκιασε τη συγκεκριμένη μεζονέτα.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους γείτονες, όταν αποφάσισε να μετακομίσει εκεί, δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν αλλά ούτε και την σκηνή με το σκυλί που κρέμασε ο πιλότος στην σκάλα για να φανεί πιστευτό το σενάριο της δήθεν ληστείας και δολοφονίας της Καρολάιν.

Ο νέος ένοικος εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα πως από τη στιγμή που έμαθε για το άγριο έγκλημα, δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook