Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου από τη δολοφονία της 31χρονης δασκάλας, της άτυχης Δώρας, από τον πρώην σύντροφο της.

Η Δώρα, η δασκάλα από τη Ρόδο δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στη μέση του δρόμου από τον πρώην σύντροφό της το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο δράστης , 40 ετών είχε στήσει καρτέρι στην Δώρα και αφού την πυροβόλησε θανάσιμα, πήγε σπίτι και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο του φόνου μια κυνηγετική καραμπίνα.

Ο πρώην σύντροφος της Δώρας την σκότωσε λόγω ζήλιας καθώς πριν από λίγο καιρό η 31χρονη δασκάλα δεν άντεχε την πίεση και τη ζήλεια του.

Όπως καταγγέλλει η ξαδέρφη της 31χρονης από τη Ρόδο μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, της είχε πει πριν λίγες μέρες ότι «θα γίνουμε θέμα στις ειδήσεις όπως αυτές που βλέπουμε» εννοώντας τις γυναικοκτονίες που βλέπουν τους τελευταίους μήνες τη δημοσιότητα.

Οι αποκαλύψεις για τον εφιάλτη που περνούσε η νεαρή δασκάλα , όσο βρισκόταν σε σχέση με τον 40χρονο δεν έχουν τέλος. Τόσο οι γονείς, όσο και η αδερφή της Δώρας διηγήθηκαν με σοκαριστικές λεπτομέρειες για τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε. Δείτε εδώ αναλυτικά τι είπαν οι γονείς του θύματος

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, δεν την άφηνε να δει μόνη της ούτε τηλεόραση.

Η αδερφή της αποχαιρέτησε τη Δώρα, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία και γράφοντας ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram. «Δεν σου άξιζε τέτοιος θάνατος Ντορούλι μου» έγραψε μεταξύ άλλων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook