Με την ευθύτητα που την διακρίνει η Ιωάννα Παλιοσπύρου κοίταξε κατά πρόσωπο την Έφη Κακαράντζουλα, τη γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι μέσα στο δικαστήριο και την προκάλεσε να την κοιτάξει…

«Δε θες να με κοιτάξεις; Να με θαυμάσεις; Ξέρω δε τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες αλλά κάτι έχει γίνει», είπε η Ιωάννα στην κατηγορούμενη και πρόσθεσε κοιτάζοντάς την κατά πρόσωπο: «Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις ναι παίζεις. “Κοριτσάκι μου” όπως μου έλεγες. Δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και ένα χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δε θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτυλιστεί».

Ο αδελφός της Ιωάννας τότε παρενέβη και είπε «σκρόφα, φίδι, τολμάς και την κοιτάς».

Η κατηγορούμενη, που μέχρι τώρα δείχνει προκλητική, ψυχρή και αμετανόητη για την αποτρόπαια πράξη της παρέμεινε ατάραχη και στη συνέχεια οι αστυνομικοί την οδήγησαν σε άλλη αίθουσα του δικαστηρίου, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Με τη λήξη της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας η Ιωάννα κάλεσε την κατηγορούμενη να σταματήσει να παίζει θέατρο, να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική της και του δικαστηρίου. «Δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας και όταν βγει από τη φυλακή, όσο κι αν κάτσει η συμπεριφορά της δείχνει ότι θέλει να με αποτελειώσει», είπε.

Ειδικότερα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, φεύγοντας από το δικαστήριο δήλωσε:

«Θέλω να πω γι’ αυτό που πληροφορήθηκα ότι δήθεν εγώ γνωρίζω το λόγο που μου επιτέθηκε ότι επειδή εκείνη τη στιγμή δεν είχα επαφή  ακουστική και μου είχε κλείσει την επαφή ο αστυνομικός. Καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η κυρία, να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη μου και του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Άλλωστε δεν η πρώτη φορά που βλέπουμε θύτες που προσπαθούν να διαχειριστούν τη κοινή γνώμη. Είναι προφανές ότι ακόμη και σήμερα παίζει θέατρο, δε υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Πιστεύω πως όταν βγει από τη φυλακή, και πέντε και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή, όταν θα βγει θα θελήσει να με αποτελειώσει».

Η δίκη, τελικά, διεκόπη για τις 5 Οκτωβρίου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook