Τζανάκης: Φορείς αντιεμβολιασμού τα μοναστήρια – Τι μπορεί να γίνει
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Τζανάκης ποσοστό της τάξεως του 11% των ανεμβολίαστων προβάλει θρησκευτικούς λόγους για την απόφασή του.
«Απόλυτο παράδειγμα» χαρακτήρισε το βίντεο με τον εμβολιασμό τρίτης δόσης του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ, ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Σήμερα».
Το μεγάλο πρόβλημα, πρόσθεσε, εντοπίζεται στα περίπου χίλια μοναστήρια της Ελλάδας που αποτελούν φορείς αντιεμβολιασμού, με κάποιες ελάχιστες εξαιρέσεις όπως τις εμβολιασμένες μοναχές του Ιερού Κοινοβίου Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Ορμύλια Χαλκιδικής και της Μονή Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, στη Σουρωτή.
Ο καθηγητής τόνισε τα όργανα της πολιτείας και ο ΕΟΔΥ πρέπει να εργαστούν με τους Μητροπολίτες καθώς η Εκκλησία έχει και το κύρος και το λειτουργικό βραχίονα μέσω των ενοριών, των εκκλησιαστικών συμβουλίων και των παπάδων, να κάνει τη διαφορά στους ανεμβολίαστους.
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη στην οποία αναφέρθηκε ο κ. Τζανάκης ποσοστό της τάξεως του 11% των ανεμβολίαστων προβάλει θρησκευτικούς λόγους για την απόφασή του.
«Αν βάλουμε 4 εκατ. ανεμβολίαστους, μισό εκατομμύριο αυτών των ανθρώπων ευθέως συνδέουν τη στάση τους με θρησκευτικούς λόγους».
Ολες οι Ειδήσεις
- Δίωξη για τρία κακουργήματα ασκήθηκε στον 89χρονο πιστολέρο – «Αν ήθελα θα τους σκότωνα αλλά το έκανα για τον ντόρο», είπε – Απείλησε και τον εισαγγελέα ότι θα τον … τουφεκίσει!
- Δανάη Μπάρκα: Επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Φάνη Μπότση μέσα από μία ανάρτηση
- Άννα Βίσση – Δήμητρα Κούστα: Νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Γαλλική Πολυνησία
- Αύγουστος Κορτώ: «Δεν θα ήθελα να φέρω στον κόσμο ένα παιδί το οποίο θα ταλαιπωρηθεί όπως εγώ»
- «Ήταν σε κατάσταση χαλαρή», λέει ο ταξιτζής που μετέφερε τον 89χρονο στον ΕΦΚΑ πριν αρχίσει το πιστολίδι (βίντεο)
- Βαλένθια – Παναθηναϊκός 67-68: Επτάστερο break και φαβορί για πρόκριση στο Final Four
- Κρήτη: Μάχη για τη ζωή του δίνει 4χρονο αγοράκι μετά από επίθεση σκύλου – Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ
- «Μου φέρθηκαν σαν σκυλί στην Ελλάδα, λύσσαξα και θα πάω στα γραφεία τους να τους δαγκώσω», αναφέρει σε επιστολή του ο 89χρονος μετά την ένοπλη επίθεση σε ΕΦΚΑ και Πρωτοδικείο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook