Φρίκη στη Φθιώτιδα: Συνελήφθη 37χρονος που σκότωσε στον ύπνο με μπαλτά τον συγκάτοικό του
Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 37χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε με μπαλτά τον συγκάτοικο του την ώρα που κοιμόταν μέσα σε μια παράγκα στην Φθιώτιδα.
Ο 37χρονος Πακικστανός δολοφόνησε με πρωτοφανή αγριότητα τον 30χρονο ομοεθνή του μέσα στην παράγκα τους στο Μόδι Φθιώτιδας, χτυπώντας τον ανελέητα στο κεφάλι και στο σώμα με έναν μπαλτά!
Το έγκλημα είχε γίνει την περασμένη Πέμπτη αλλά ο δράστης που ομολόγησε συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου από τους αστυνομικούς στο Μόδι της Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, για τη δολοφονία του νεαρού Πακιστανού μέσα στο χώρο που διέμενε, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ένας 37χρονος ομοεθνής του θύματος που έμενε επίσης στην ίδια παράγκα.
Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ξημερώματα της Πέμπτης, γύρω στις 05:30 ο 37χρονος χτύπησε με μπαλτά στο κεφάλι την ώρα που κοιμόταν, τον συγκάτοικο του και εξαφανίστηκε.
Είχε προηγηθεί το προηγούμενο βράδυ παρεξήγηση μεταξύ των δύο ανδρών για οικονομικές διαφορές, πιθανότατα για τα μεροκάματα και ο 37χρονος δράστης περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να τον σκοτώσει.
Τις εικόνες που ακολούθησαν, περιέγραψαν στους αστυνομικούς οι άλλοι πέντε ομοεθνείς τους που διέμεναν στην ίδια καλύβα, που αποκάλυψαν και την ταυτότητα του δράστη στους αστυνομικούς.
Όλοι τους συνελήφθησαν για παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών, καθώς στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στη χώρα μας, όπως και ο θύτης αλλά και το θύμα.
Το θύμα μετά τη δολοφονική επίθεση βρέθηκε βαριά χτυπημένος με ανοιγμένο κεφάλι από τους αστυνομικούς και μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αμφίκλειας και ακολούθως διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου τελικά υπέκυψε στα τραύματά του.
Μετά από έρευνες των αστυνομικών ο 37χρονος εντοπίστηκε να κρύβεται σε οικίσκο γεώτρησης, στην περιοχή του Μοδίου, ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε στους αστυνομικούς, το σημείο απόρριψης του όπλου του εγκλήματος σε οικόπεδο εγκαταλελειμμένης οικίας, όπου ανευρέθη και κατασχέθηκε.
Ο δράστης του φονικού αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η απάντησή της στον Αντώνη Ρέμο για τους Gipsy Kings
- Πέτρος Πολυχρονίδης: Η άγνωστη ιστορία με τον 12χρονο Γιώργο Μαζωνάκη – «Εδώ θα κάνουμε τέχνη Πετράκο. Αυτό οι μεγάλοι το πληρώνουν»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Απολογούνται σήμερα οι γιατροί για τον θάνατό του – «κλειδί» η φωτογραφία του τραγουδιστή από την κλινική – Τα στοιχεία που θα κρίνουν την τύχη τους
- Το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Μαζωνάκη: Πλήθος κόσμου συρρέει στην «παλιά του γειτονιά» – Μέχρι τη 1 το λαϊκό προσκύνημα (βίντεο)
- Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός νίκησε 3-0 τον Παναιτωλικό και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας – Δείτε τα highlights
- ΠΑΟΚ – Άρης 2-0: Αφεντικό της Θεσσαλονίκης ο Δικέφαλος, πήρε το ντέρμπι από τον Άρη με Ζίβκοβιτς και Ντιαγέ
- Άσφαιρη μονομαχία στη Λεωφόρο, παρέμειναν χωρίς νίκη Κηφισιά και Λεβαδειακός
- Γιώργος Μαζωνάκης – Ένωση Ελλήνων Φυσικών για τους δύο γιατρούς της κλινικής: «Ανυπόστατοι όροι η κβαντική ιατρική και η κβαντική θεραπεία»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook