Πήρε και επίσημα τέλος η ανακριτική έρευνα για τη στυγερή δολοφονία της 19χρονης Καρολάϊν στα Γλυκά Νερά από τον 32χρονο πιλότο σύζυγο της , δίπλα στην ενός έτους κόρη τους Λυδία.

Μοναδικός κατηγορούμενος και μάλιστα χωρίς συνεργό στην υπόθεση της δολοφονίας της 19χρονης Καραλάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, τον περασμένο Μάιο παραμένει, μέχρι τα έως τώρα στοιχεία της ανάκρισης, ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της , κατά κόμσον Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ήδη προφυλακισμένος για το άγριο έγκλημα.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως από τα τελευταία στοιχεία που ανέμενε ο ανακριτής από τις άρσεις τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, δεν προέκυψε στοιχείο που να δικαιολογεί την συμπληρωματική απολογία του κατηγορουμένου ή περαιτέρω έρευνα.

Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, στον ανακριτή δεν διαβιβάστηκε κανένα έγγραφο σχετικά με τις κλήσεις που έγιναν τη νύχτα που δολοφονήθηκε η Καρολάιν.

Ακόμη, στα χέρια του ανακριτή φέρεται να μην έφτασε ούτε έγγραφο σχετικά με την κάμερα που υπήρχε στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών, καθώς, η εταιρία στην Κίνα , όπου εστάλη δεν απάντησε ποτέ στο σχετικο αίτημα των ελληνικών αρχών.

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στο τραπεζικό απόρρητο φαίνεται πως έχουν προκύψει συναλλαγές χαμηλών ποσών στις κάρτες τόσο της αδικοχαμένης Καρολαιν, όσο και του 32χρονου πιλότου, για τα έξοδα του σπιτιού.

Μετά απ όλα αυτά η ανακριτική έρευνα για τη πολύκροτη αυτή υπόθεση έχει ήδη ολοκληρωθεί και ο συνήγορος του κατηγορούμενου πιλότου εκλήθη από τον ανακριτή και υπέγραψε το πέρας της ανακρίσεως.

Πλέον, η σχετική δικογραφία αναμένεται να διαβιβαστεί σε εισαγγελέα για να υποβάλει την πρότασή του προς το δικαστικό συμβούλιο για να παραπαμεφθεί η υπόθεση στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο προκειμένου να γίνει η δίκη του καθ ομολογίαν δολοφόνου. .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook