Σοκ στη Ρόδο μετά από καταγγελία ότι ένα 8χρονο κοριτσάκι έχει πέσει θύμα βιασμού.

Το 8χρονο κοριτσάκι από χωριό της Ρόδου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τουν ησιού υπό την εποπτεία κοινωνικής λειτουργού και παιδιάτρου, , έπειτα από καταγγελία ότι έχει πέσει θύμα βιασμού!

Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα «Η Ροδιακή» και η έρευνα της έχει τεθεί υπό την εποπτεία της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ρόδου, η οποία και έδωσε εντολή σε κάθε αρμόδια υπηρεσία να κινηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι διαπιστώθηκε σε πρώτη φάση ότι έχει τελεστεί βιασμός παρά φύση, γεγονός που ενεργοποιεί άμεσα τη διαδικασία ποινικών διώξεων και την κατεπείγουσα έρευνα από τις αστυνομικές αρχές.
Στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών, βρίσκονται ήδη πρόσωπα με τα οποία το 8χρονο κορίτσι είχε επαφές ενώ αναμένεται να κληθούν να δώσουν καταθέσεις η οικογένεια και συγγενικά τους πρόσωπα.

Το μικρό κορίτσι, σύμφωνα με όσα έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας, είναι το τρίτο παιδί μιας πολύτεκνης οικογένειας, ενώ τα υπόλοιπα κοριτσάκια είναι ηλικίας 12, 11 και ενός έτους μωρό.

Σύμφωνα με τους παππούδες του θύματος, οι οποίοι μεγαλώνουν τα τέσσερα παιδιά, το οχτάχρονο παιδί είχε μια παράξενη συμπεριφορά το τελευταίο διάστημα, γεγονός που τους είχε προβληματίσει αρκετά. Όπως χαρακτηριστικά λένε στο protothema.gr, έμαθαν για τον βιασμό της 8χρονης εγγονής τους, όταν ήρθε η Αστυνομία στο σπίτι, προκειμένου να πάρει το άτυχο κοριτσάκι και να το μεταφέρει στο Ίδρυμα του νησιού, για να εξεταστεί.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Παναγιώτη Κοτρέτσο, ο οποίος εξέτασε την 8χρονη και τις αδελφές της, διαπίστωσε πως το κοριτσάκι έφερε θετικά ευρήματα βιασμού, ενώ οι αδερφές της δεν έχουν υποστεί κάποια σεξουαλική κακοποίηση, γεγονός που τον προβληματίζει, όπως λέει στο protothema.gr

«Μετά από εξέταση που έκανα ο ίδιος στην μικρή 8χρονη διαπίστωσα θετικά ευρήματα βιασμού και βάσει αυτών θα προχωρήσουν και οι έρευνες. Ακόμα η Αστυνομία δεν γνωρίζει τον δράστη αλλά υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με την υπόθεση αυτή και τα οποία θα απαντηθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κοτρέτσος .

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook