«Όταν ο εισαγγελέας έδειξε στην κατηγορούμενη τις φωτογραφίες μου έμεινε απαθής», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ενώ ο δικηγόρος της Ιωάννας Απόστολος Λύτρας είπε πως περίμεναν όλοι την απάντηση σε αυτό που είχε πει η κατηγορούμενη «εσύ Ιωάννα ξέρεις».

Στην απολογία της η κατηγορούμενη ζήτησε συγνώμη από την Ιωάννα, συγνώμη από την οικογένεια του θύματος και συγνώμη από τη δική της οικογένεια που τους δημιούργησε όλο αυτό, άλλα και από την ελληνική κοινωνία για την πράξη της. Η κατηγορούμενη ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν το 2017 όταν γνώρισε τον 40χρονο Νώντα.

«Μέχρι και σήμερα είναι αμετανόητη»

«Σήμερα περίμενα να πάρω κάποιες απαντήσεις που περιμένω πάρα πολύ καιρό. Δυστυχώς και σήμερα δεν πήρα καμία απάντηση. Όλα όσα ισχυρίστηκε κατά την απολογία της καταρρίπτονται από τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας και από τους εμπειρογνώμονες. Ακόμα και όταν ο πρόεδρος της έδρας της έδειξε τις φωτογραφίες μου από τα χειρουργεία μου και από το νοσοκομείο και όλα όσα έχω τραβήξει που τον οποιοδήποτε θα τον σόκαραν εκείνη έμεινε απαθής, δεν έσκυψε καν το κεφάλι και έμεινε ατάραχη. Νομίζω ότι αυτό δείχνει μέχρι και σήμερα τη στάση που κρατάει ότι είναι αμετανόητη», δήλωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook