Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό ενός 70χρονου άνδρα από την περιοχή Τσακαίοι του δήμου Καρύστου Ευβοίας.

Το πρώτο θύμα από την επέλαση της κακοκαιρίας «Μπάλλος» μετρά η χώρα, καθώς εντοπίστηκε νεκρός ο 70χρονος κτηνοτρόφος που αγνοείτο στην Εύβοια.

Εντοπίστηκε ωρίς τις αισθήσεις του στην κοίτη του ποταμού που διεξάγονταν έρευνες, με την πρόεδρο της Κοινότητας Μεσοχωρίων να επιβεβαιώνει πως πρόκειται για τον αγνοούμενο βοσκό.

Ο 70χρονος φέρεται να είχε καλέσει σε βοήθεια λόγω των καιρικών φαινομένων στην περιοχή του, χθες λίγο μετά τις 22:00, και έκτοτε αγνοούνταν.

Νωρίτερα είχαν εντοπιστεί η πόρτα και άλλα κομμάτια του αυτοκινήτου ανάμεσα στην περιοχή Τσακαίοι και Μεσοχώρια.

Το πρωί της Παρασκευής μάλιστα, ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής, που επιχειρούσαν για τον εντοπισμό του άνδρα, με ένα ελικόπτερο και ένα drone, καθώς και μία ορειβατική ομάδα τεσσάρων ατόμων της 7ης ΕΜΑΚ, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκοναν στην περιοχή 20 πυροσβέστες με επτά οχήματα.

Ο 70χρονος στην επικοινωνία που είχε, περιέγραψε πως βρισκόταν σε ένα βοσκοτόπι και ότι είναι κυκλωμένος από χείμαρρο που έχει φουσκώσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook