Έκκληση για εμβολιασμό απευθύνει απευθύνει η Μίνα Γκάγκα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου για τους τρείς νεκρούς νέους κάτω των 30 χρόνων, χτυπημένους από τον κορωνοϊό.

Η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, με ανάρτηση της παρακαλεί τον κόσμο και τους νέους να εμβολιαστούν κατά του κορωνοιού και γράφει σήμερα είχαμε και τον τρίτο νεκρό νέο κάτω των 30 ετών, στην Κομοτηνή.

Συγκεκριμένα, με αφορμή τον θάνατο από κορωνοϊό ενός 28χρονου στην Κομοτηνή, ο οποίος ήταν ανεμβολίαστος κάλεσε τους πολίτες να μιλήσουν με γιατρούς και να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, καθώς μέσα σε μία εβδομάδα έχασαν τη ζώη τους τρεις νέοι κάτω των 30 που δεν το είχαν κάνει.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μίνας Γκάγκα

«Πριν από λίγο χάσαμε 28χρονο από κορωνοϊό στη Κομοτηνή. Είναι ο τρίτος εικοσάχρονος που χάνουμε αυτή τη βδομάδα. Ήταν όλοι ανεμβολίαστοι.

Κάνω έκκληση, σας παρακαλώ, εμβολιαστείτε και προσέχετε! Καταλαβαίνω ότι πολλοί φοβάστε και έχετε απορίες. Επικοινωνήστε μαζί μας, με γιατρούς και το υπουργείο, θα απαντήσουμε στις απορίες σας και θα συζητήσουμε τους προβληματισμούς σας. Θα δώσω σύντομα μια αποκλειστική τηλεφωνική γραμμή και ψηφιακό τρόπο επικοινωνίας μαζί μας, είμαστε εδώ για σας», έγραψε στο Facebook η Μίνα Γκάγκα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook