Το πρωί της Τρίτης μέσα από Το Πρωινό του ΑΝΤ1 προβλήθηκε μια νέα καταγγελία για περιστατικό απόπειρας σεξουαλικής παρενόχλησης. Τα όσα αναφέρονται σε αυτή, είναι ανατριχιαστικά...

Ο ανταποκριτής της ΕΡΤ στην Αυστραλία, Αλέκος Μάρκελλος, μέσω ανάρτησής του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κατήγγειλε ότι γνωστός δημοσιογράφος αποπειράθηκε να βιάσει ανυποψίαστη γυναίκα.

«Πήγα στην αστυνομία, περιέγραψα τα πάντα και δήλωσα τα ονόματα των συναδέλφων που ήθελαν να καταθέσουν υπέρ μου. Κρύφτηκε για να παρέλθει το αυτόφωρο. Λογικό. Η σύζυγός του έμαθε και με κάλεσε να μου ζητήσει να αποσύρω την μήνυση γιατί έχουν ένα παιδί. Της θύμισα ότι και εγώ έχω και μάλιστα πάνω από ένα. Της είπα ότι οφείλω στα παιδιά μου να μην αποσύρω την μήνυση”.
Χθες κατονόμασα εδώ τον τηλεπαρουσιαστή ως καταγγελλόμενο για απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον συναδέλφου (τότε) δημοσιογράφου. Γλίτωσε επειδή πάλεψε σωματικά. Επαναλαμβάνω, υπάρχουν λόγοι: Απόπειρα βιασμού με χρήση βίας εναντίον ανυποψίαστης γυναίκας και μητέρας ανηλίκων που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο!»

Στη συνέχει, στην εκπομπή παρενέβη η αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, η οποία αποκάλυψε πως πολλοί δημοσιογράφοι έχουν κατάγγειλε περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook