Νεκρή με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό βρέθηκε μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω μια 55χρονη γυναίκα.

Η 55χρονη εντοπίστηκε κατακρεουργημένη και σε λίμνη αίματος μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω.

Ύποπτος φέρεται ο 20χρονος γιός του θύματος που ειδοποίησε την αστυνομία αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Ο γιός του θύματος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και οι αρχές τον αναζητούν για τις πρώτες εξηγήσεις.

Οι αστυνομικοί πάντως ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα για τις συνθήκες θανάτου. Αυτό που ψάχνουν είναι ποιος ήταν ο άνθρωπος που κάρφωσε το μαχαίρι στο σώμα της γυναίκας για να της πάρει τη ζωή και ποια ήταν τα κίνητρα του.

Η Αστυνομία αναζητεί τον γιο της, ο οποίος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι τοξικομανής. Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του άλλου γιου του θύματος.

«Βοήθεια, βοήθεια, σκοτώθηκε η μητέρα μου»

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Live News», πρόκειται για πολύτεκνη μητέρα με πέντε παιδιά, η οποία κατοικούσε στις εργατικές κατοικίες στο Αιγάλεω με τα τέσσερα εξ αυτών. Σύμφωνα με το «Live News», μαρτυρίες των γειτόνων έκαναν λόγο για τσακωμό με τον μικρότερο γιο της.

Σημειώνεται πως υπήρχαν κι άλλοι τσακωμοί εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων, καθώς η άτυχη 55χρονη, έχοντας κάποιου είδους αναπηρία, μεγάλωνε μόνη τα παιδιά της. Σύμφωνα με ό,τι μετέδωσε η εκπομπή «Live News», γείτονες άκουσαν το ένα παιδί να φωνάζει «βοήθεια, βοήθεια, σκοτώθηκε η μητέρα μου».

Μόλις έφτασε η Αστυνομία στο σημείο, βρήκαν την 54χρονη μαχαιρωμένη στον λαιμό, σε ένα λουτρό αίματος, με τον γιο της να διαφεύγει από το παράθυρο. Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με το «Live News», ο μικρότερος γιος ήταν σε αναμορφωτήριο τα τελευταία τρία χρόνια.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook