Πλούσια δραστηριότητα στα social media είχε ο 40χρονος άντρας που ντυμένος σαμουράι πυροβόλησε και σκότωσε τον υπάλληλο φυσικού αερίου στην Νέα Ερυθραία, ενώ τραυμάτισε κι έναν δεύτερο υπάλληλο.

Επιδείξεις πολεμικών τεχνών, φωτογραφίες με πιστόλια, κάνναβη και βίντεο με εξάσκηση με σπαθιά, περιλαμβάνει το προσωπικό προφίλ στο Facebook, του 40χρονου άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε έναν 43χρονο υπάλληλο της εταιρίας φυσικού αερίου στην Νέα Ερυθραία.

Ο δράστης φαίνεται πως συνήθιζε να κάνει επιδείξεις με σπαθί στην ταράτσα του σπιτιού του και στην συνέχεια να τα αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σε κάποιες φωτογραφίες μάλιστα φαίνονται ναρκωτικές ουσίες.

Σε βάρος του 40χρονου –δολοφόνου «σαμουράι» της Νέας Ερυθραίας, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα και τετελεσμένη, κατά συρροή και της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και τα πλημμελήματα της οπλοφορίας και της οπλοχρησίας.

Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και έλαβε προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί τις επόμενες ημέρες.

Δείτε εδώ το ρεπορτάζ με τις συγκλονιστικές μαρτυρίες των συγγενών του νεκρού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook