Την αντίθεσή του με την εκστρατεία των sms σε ανεμβολίαστους εξέφρασε ο καθηγητής πολιτικής της Υγείας LSE, Ηλίας Μόσιαλος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή “Πρωινοί Τύποι” τόνισε ότι διαφωνεί με το συγκεκριμένο μέτρο και εκτίμησε ότι θα φέρει το αντίθετο αποτέλεσμα.

“Δεν ξέρω αν θα πετύχουμε καλύτερα ποσοστά μέσω των sms αλλά δεν τη θεωρώ καλή ιδέα. Δεν ξέρουν οι πολίτες τι πρέπει να κάνουν μετά από βομβαρδισμό ενημέρωσης τόσο καιρό; Χρειάζονται το sms; Μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχει” είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μόσιαλος τόνισε ότι θα πρέπει να βρούμε με ποιον τρόπο θα πρέπει να γίνει μια αποτελεσματικότερη διαχείριση της κατάστασης. “Θα πρέπει να δούμε τι δεν πήγε καλά με τους εμβολιασμούς στη βόρεια Ελλάδα και γενικότερα στη χώρα μας. Δεν έχουμε πετύχει ικανοποιητικά ποσοστά σε σχέση με άλλες χώρες της Ευρώπης. Πώς θα πετύχουμε καλύτερα ποσοστά εμβολιασμένων” διερωτήθηκε.

Παράλληλα ο κ. Μόσιαλος, σε ερώτηση για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στα παιδιά, απάντησε ότι δεν είναι υπέρ. “Πρώτα είναι η ενημέρωση των παιδιών και των γονέων τους” είπε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook