Το θρίλερ για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του πρώην υπουργού Σήφη Βαλυράκη συνεχίζεται.

Οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές, 11 μέρες μετά το δυστύχημα και το θάνατο του, δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν τον επαγγελματία ψαρά, που σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα , φέρεται να τον είχε πλησιάσει και να  διαπληκτίστηκε μαζί του.

Οι δικηγόροι της οικογένειας Βαλυράκη, , κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά των εμπλεκόμενων στην υπόθεση ψαράδων, ζητώντας άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου. Και ελπίζουν ότι σε συνδυασμό με την σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή  να εντοπιστεί το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων, προκειμένου να  καταφέρουν οι Αρχές να τους ταυτοποιήσουν.

Στο μεταξύ συμπληρωματικές καταθέσεις στους λιμενικούς έδωσαν δύο επαγγελματίες ψαράδες καθώς στις πρώτες καταθέσεις τους υποστήριξαν διαφορετικά πράγματα από αυτά που διαπιστώθηκαν σε φωτογραφίες και σε ερασιτεχνικό drone, για το ακριβές σημείο που βρίσκονταν με τα σκάφη τους,  την ώρα του μοιραίου συμβάντος.

Όπως είχε γίνει γνωστό εναντίον των δύο ψαράδων σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία.

Αναμένεται  πάντως, το πόρισμα  του ιδιώτη ιατροδικαστή που προσέλαβε η οικογένεια Βαλυράκη προκειμένου να διερευνηθούν εις βάθος τα αίτια του θανάτου του. Το πόρισμα της ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης αναμένεται να ρίξει φως για να διαπιστωθεί αν η προπέλα που προκάλεσε τα σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο του Σήφη Βαλυράκη, ανήκει στο δικό του σκάφος ή σε κάποιο άλλο που βρισκόταν σε κοντινό σημείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook