Μια σοκαριστική υπόθεση καταγγέλθηκε από μια μητέρα δύο παιδιών καθηγήτρια, η οποία κατηγορεί τον προϊστάμενο της ότι την βίασε.

Τη Δευτέρα το φόρεμα της καθηγήτριας θα βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να ταυτοποιηθούν τα ίχνη DNA με αυτό του προϊσταμένου της. Οι δυο τους είχαν μεταβεί σε παραλία της Λάρισας μετά τη δουλειά της άτυχης γυναίκας, όταν και ο συνάδελφος της, την κακοποίησε.

Ο δικηγόρος της καταγγέλουσας, Θωμά Παπαλιάγκας, επισήμανε στο MEGA, πως η πελάτισσα του, πριν το περιστατικό βρισκόταν ήδη ένα χρόνο στη συγκεκριμένη θέση και πως πολλές φορές οι δυο τους ή μαζί με άλλους συναδέλφους είχαν βγει για φαγητό και είχαν κοινωνικές και συναδελφικές σχέσεις. Όπως αναφέρει, το περιστατικό έλαβε χώρα περί τα μέσα Σεπτεμβρίου και στη παραλία όπου είχαν κανονίσει να βγουν για βόλτα ήταν σχεδόν ερημική. Όταν σταμάτησαν πριν κατέβουν από το αμάξι, της πρότεινε σύμφωνα με τον ίδιο, να πιούνε ένα πρώτο ποτό μέσα στο αυτοκίνητο, όπου και συνέβη ο βιασμός στο χώρο ενός πάρκινγκ.

Η γυναίκα, καταγγέλει επίσης, ότι άλλες 17 γυναίκες έχουν βρεθεί στην ίδια θέση με αυτή από τον συγκεκριμένο συνάδελφό της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook