Ο “εικονικός γάμος” στην Κεφαλονιά, οι απειλές στη ληξίαρχο, τα χρήματα που έπαιρνε από τον γιατρό και η αντίδραση του αδερφού του.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” για την 49χρονη που πυροβόλησε τον οφθαλμίατρο στο Χαλάνδρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινοπώρου, η δράστιδα της επίθεσης είχε παντρευτεί το 2002 στην Κεφαλονιά έναν ναυτικό. Όπως αναφέρουν κάτοικοι του νησιού, ο γάμος εκείνος ήταν “εικονικός” προκειμένου να λάβει νόμιμα έγγραφα παραμονής στην Ελλάδα.

Τον Ιανουάριο του 2009, γεννήθηκε η κόρη της, η οποία δηλώθηκε ως παιδί αυτού του συζύγου. Όταν, όμως, το 2015 πήρε διαζύγιο, εκείνος αποποιήθηκε την πατρότητα του παιδιού και το αναγνώρισε ο οφθαλμίατρος.

Τον Δεκέμβριο του 2020, η 49χρονη επέστρεψε στην Κεφαλονιά. Εμφανίστηκε τότε στον δήμο Ληξουρίου, όχι ως εικαστικός ή μοντέλο, αλλά ως… δικηγόρος. Απειλούσε θεούς και δαίμονες ότι ο πολιτικός γάμος του 2002 ήταν πλαστός και ζητούσε με έγγραφα να μάθει ποιος είχε δηλώσει το όνομα της στη ληξιαρχική πράξη.

Το ρεπορτάζ επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Ληξουρίου, Γιώργος Κατσιβέλης, ο οποίος είπε «Μας απασχολούσε για μεγάλο διάστημα η παρουσία της». «Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποδείξει ότι ο γάμος ήταν πλαστογραφία», συμπλήρωσε.

Η “έκρηξη” του αδερφού του πρώην συζύγου της 49χρονης

Έντονη ήταν η αντίδραση του αδερφού του πρώην συζύγου της 49χρονης, όταν επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου:

«Ήταν τρελή! Έκανε την ανοησία ο αδελφός μου και την παντρεύτηκε. Ούτε τότε ήθελα να τη δω ούτε και τώρα. Με είχε ενοχλήσει δυο-τρεις φορές κι ευτυχώς έφυγε, δεν θέλω να ασχοληθώ άλλο με αυτήν τη γυναίκα. Αν με καλέσει ο Εισαγγελέας, τότε θα πω ό,τι ξέρω για εκείνη».

Αίσθηση προκαλούν, τέλος, οι πληροφορίες που μετέφερε στην εκπομπή ο δημοσιογράφος, Τάσος Τεργιάκης, ότι ο οφθαλμίατρος φέρεται να έδινε κάθε μήνα περίπου 4.000 ευρώ στη γυναίκα που τον πυροβόλησε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook