Ανοίγει για όλους η πλατφόρμα για την τρίτη δόση – Ποιο εμβόλιο αντιστοιχεί στον καθένα

Σήμερα το βράδυ ανοίγει η πλατφόρμα στο emvolio.gov.gr, έγκαιρου προγραμματισμού ραντεβού για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού για τα άτομα άνω των 18 ετών που έχουν συμπληρώσει 5,5 μήνες από τη δεύτερη δόση.
Η χορήγηση τρίτης δόσης θα γίνεται με την συμπλήρωση 6μηνου από την δεύτερη δόση του εμβολιασμού τους με τα εμβόλια Pfizer ή AstraZeneca ή Moderna. Η αναμνηστική δόση γίνεται με mRNA εμβόλιο της Pfizer ή μισή δόση του εμβολίου της Moderna.
Σημειώνεται ότι η αναμνηστική δόση σε όσους εμβολιάστηκαν με το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson γίνεται στους δύο μήνες μετά τον εμβολιασμό τους με τα εμβόλια Pfizer, Moderna (μισή δόση) και το εμβόλιο της Johnson & Johnson.
Στην ειδική ομάδα των ανοσοκατασταλμένων η αναμνηστική δόση γίνεται ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κοινή δήλωση Ευρωπαίων ηγετών και ΕΕ: Στηρίζουμε την τριμερή και κλιμακώνουμε τις κυρώσεις στη Ρωσία, μέχρι την επίτευξη δίκαιης ειρήνης
- Τράμπ σε Ζελένσκι: «Απευθείας ειρηνευτική συμφωνία αντί για προσωρινή εκεχειρία» – «Αν όλα πάνε καλά, θα γίνει τριμερής και με τον Πούτιν»
- Γιώργος Μαζωνάκης: Κύμα συμπαράστασης καλλιτεχνών και φίλων του μετά την εισαγωγή του σε ψυχιατρική δομή
- Συνάντηση Τράμπ – Ζελένσκι τη Δευτέρα στον Λευκό Οίκο – Ποιοί Ευρωπαίοι ηγέτες ενημερώθηκαν για τα τεκταινόμενα στη σύνοδο κορυφής
- CNN: Συμπεράσματα από τη σύνοδο κορυφής Τραμπ – Πούτιν στην Αλάσκα
- Συνάντηση Τράμπ – Πούτιν: «Σημειώθηκε πρόοδος αλλά όχι συμφωνία» – Ο Ρώσος πρόεδρος κάλεσε τον Τράμπ στη Μόσχα (βίντεο)
- Στην Αλάσκα, η γλώσσα του σώματος των δύο ηγετών κάθε άλλο παρά ψυχρή ήταν
- Αλάσκα: O Τράμπ υποδέχτηκε τον Πούτιν με θερμή χειραψία και χειροκρότημα – Σε εξέλιξη η κρίσιμη συνάντηση (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook