Γλυκά Νερά: Παραγωγός ζήτησε άδεια από τον πιλότο για να κάνει ντοκιμαντέρ
Ποια ήταν η απάντηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μέσω του δικηγόρου του.
Επτά μήνες μετά την αποτρόπαια δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, η υπόθεση συνεχίζει να προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και στη Μεγάλη Βρετανία, καθώς η άτυχη 20χρονη ήταν και Βρετανή υπήκοος.
Όπως μετέδωσε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», η δημοσιπογράφος Κέλλυ Χεινωπόρου, παραγωγός τηλεοπτικής εταιρείας από το Λονδίνο επικοινώνησε με τον δικηγόρο του συζυγοκτόνου, και του ζήτησε να έρθει σε επαφή με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται, προκειμένου να του παραχωρήσει τα πνευματικά δικαιώματα για την παραγωγή με θέμα την δολοφονία στα Γλυκά Νερά.
Αρνητική, ωστόσο, ήταν η απάντηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σύμφωνα με τον δικηγόρου του Αλέξανδρο Παπαϊωαννίδη. «Ο εντολέας μου δεν επιθυμεί να συναινέσει στην παραγωγή ταινίας ή ντοκιμαντέρ για την τραγική αυτή υπόθεση. Είναι αρνητικός», δήλωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.
Εν τω μεταξύ, ενδιαφέρον για την παραγωγή ντοκιμαντέρ με θέμα την άγρια δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς έχουν δείξει τόσο το BBC όσο και το Βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο Channel 4.
Παραγωγοί του Channel 4 μάλιστα, έχουν επικοινωνήσει με την σύμβουλο ψυχικής υγείας Ελένη Μυλωνοπούλου η οποία έκανε συνεδρίες με την 20χρονη κοπέλα λίγο καιρό πριν από τη δολοφονία της, ζητώντας να τους μιλήσει για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε η Καρολάιν στη σχέση και τον γάμο της με τον σύζυγό της.
Ολες οι Ειδήσεις
- Παναθηναϊκός: Τα εντυπωσιακά πλάνα από το Βοτανικό και τις εξέδρες που παίρνουν μορφή, δείτε βίντεο
- Ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε για τις φήμες περί σχέσης με τη Μελίνα Νικολαΐδη: Ας λένε, δεν έχω να κρύψω κάτι
- Η Άννα Βίσση κάνει δισκογραφική εταιρεία με τη Δήμητρα Κούστα
- Κωνσταντίνος Σινάνης: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το χειρουργείο για την αφαίρεση όγκου – Κατέθεσε στεφάνι ο δήμαρχος Αγ. Ευστρατίου
- Λιμανάκια Βουλιαγμένης: «Το παιδί μας χάθηκε» –H σπαρακτική ανάρτηση της μητέρας του 34χρονου δύτη που πνίγηκε στο «Πηγάδι του Διαβόλου»
- Γ.Αυτιάς σε Επιτρόπους Οικονομικών: Χρηματοδοτείστε την αγορά φυσικού αερίου για φθηνότερο ρεύμα
- Μητσοτάκης: Στα 920 ευρώ ο κατώτατος μισθός από 1η Απριλίου – Μηνιαία αύξηση 40 ευρώ από πέρυσι
- Ληστεία σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στο Λουτράκι – Δύο ένοπλοι με καλάσνικοφ αφαίρεσαν 32.000 ευρώ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook