Ο γιατρός από την Καρδία Θεσσαλονίκης, που καταγγέλλεται πως απέτρεψε 46χρονο να πάει εγκαίρως στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να καταλήξει, «λύνει» τη σιωπή του.

Μιλά στο LIVE NEWS μέσω του δικηγόρου του, υποστηρίζοντας πως δεν ευθύνεται εκείνος για την τραγική κατάληξη που είχε ο ανεμβολίαστος πατέρας δύο παιδιών.

«Σε αβάσιμες καταγγελίες δεν απαντούμε αν υπάρξει γραπτή καταγγελία θα απαντήσουμε αρμοδίως. Ο γιατρός είναι σοβαρός άνθρωπος. Δεν μου φτάνει να πω ότι είναι σωστός άνθρωπος, είναι σοβαρός σωστός άνθρωπος και πολύ σοβαρός επιστήμονας», δήλωσε ο δικηγόρος ιατρού Ιωάννης Αντωνίου.

Ουδέποτε θα έλεγε σε κάποιον να μην πάει νοσοκομείο;

Ποτέ ποτέ ποτέ.

Όπως εξηγεί στο LIVE NEWS, ο γιατρός εξάντλησε όλες τις δυνατότητες ώστε να παραμείνει ο ασθενής κλινήρης στο σπίτι και να αποφύγει το νοσοκομείο. Όταν η οικογένεια αποφάσισε να στείλει πια τον 46χρονο στο εφημερεύον νοσοκομείο, ο γιατρός, όπως λέει ο δικηγόρος του, δεν έφερε αντίρρηση.

«Εξάντλησε τις δυνατότητες, συνεκτιμώντας και τις δυνατότητες των νοσοκομείων αντιλαμβάνεστε τι λέω, συνεκτιμώντας και τις δυνατότητες των νοσοκομείων, βλέπετε τι γίνεται. Δεν το λέω με την έννοια της αποτροπής να πάει στο νοσοκομείο, συνεκτίμησε όλα τα γεγονότα και πήγε στο νοσοκομείο όταν εν πάση περιπτώσει έκριναν οι δικοί του άνθρωποι χωρίς να έχει καμία αντίρρηση ο γιατρός», πρόσθεσε ο κ. Αντωνίου.

Όταν όμως ο 46χρονος έφτασε τελικά στο ΑΧΕΠΑ, ήταν πια αργά…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook