«Εμείς τηρούσαμε όλα τα μέτρα, το ίδιο θέλουμε και τώρα, να επιστρέψουμε στην δουλειά μας κάνοντας rapid test, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι που είναι ανεμβολίαστοι».

Ο Γιώργος Σύρπης, Ψυχίατρος, στο «Ιπποκράτειο» Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, που έχει τεθεί σε αναστολή ως ανεμβολίαστος, είπε στον ΑΝΤ1: «δεν είμαι μόνο εγώ, σε όλη την Ελλάδα είναι 7000 υγειονομικοί. Δεν είναι τεκμηριωμένο κάτι, που να έχει δοθεί στην δημοσιότητα ότι ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση του κορωνοϊού. Εμείς τηρούσαμε όλα τα μέτρα, το ίδιο θέλουμε και τώρα, να επιστρέψουμε στην δουλειά μας κάνοντας rapid test, όπως κάνουν όλοι οι άλλοι εργαζόμενοι που είναι ανεμβολίαστοι».

«Στην Ελλάδα υπάρχουν τέσσερα εμβόλια, που είναι mRNA εμβόλια. Σε όλον τον κόσμο, υπάρχουν τα εξασθενημένα εμβόλια που έχουμε κάνει όλοι. Εγώ έχω πέντε παιδιά, έχουν κάνει όλα τα άλλα εμβόλια, όπως και εγώ και η γυναίκα μου. Για ποιον λόγο να κάνουμε κάτι τέτοιο στον εαυτό μας, όταν ο ΠΟΥ λέει ότι έχει εξασθενήσει η προστασία και πρέπει κάθε 3-4 μήνες να κάνουμε το εμβόλιο; Μας επιβάλλουν τα συγκεκριμένα 4 εμβόλια, εμείς σαν επιστήμονες έχουμε μια μεγάλη ομάδα και έχουμε καταθέσει υπόμνημα 110 σελίδων, που αναφερόμαστε στα εμβόλια αυτά. Δεν είμαστε αρνητές, να φέρουν στην Ελλάδα τα κλασσικά εμβόλια και θα τα κάνουμε», είπε ο κ. Σύρπης, προσθέτοντας πως «όλη η ομάδα των υγειονομικών, των περίπου 7.000 υγειονομικών σε όλη την Ελλάδα, ζητάμε να επανέλθουμε στην εργασία. Οικονομικά τα βγάζουμε πέρα, καθώς υπάρχει μια αλληλεγγύη σε όλη την Ελλάδα και μια βοήθεια. Ζητάμε να επιστρέψουμε με rapid test».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook