Ο καταξιωμένος καθηγητής χειρουργικής, ομότιμος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (συνταξιούχος), Διευθυντής του «Υγεία» στην χειρουργική και με σπουδές στο Χάρβαντ, ο Δημήτρης Λινός, χειροτονήθηκε ιερέας.

Ο κ. Λινός, σύζυγος της Καθηγήτριας Επιδημιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθηνάς Λινού, η οποία είναι πλέον πρεσβυτέρα, το Σάββατο χειροτονήθηκε διάκονος στην Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου στην Ανατολή Αγιάς, ενώ την Κυριακή το πρωί ακολούθησε η χειροτονία του ως ιερέα στην Ιερά Μονή Παναγία Ταξιαρχών Πηλίου.

Χειροτονήθηκε, από τον Μητροπολίτη Δημητριάδος, Ιγνάγιο, με τον οποίο συλλειτούργησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Αγιάς, Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Μακρής και ο Εφημέριος της Ανατολής και της Ι.Μ., Πρωτοπρεσβύτερος Ρίζος Κομήτσας. Δημήτρης Λινός

Η οικογένεια Λινού ήθελε η τελετή να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και η προσωπική τους στιγμή να μην δημοσιοποιηθεί. Γι’ αυτό και επέλεξαν τις δυο αυτές μονές για τη χειροτονία. Με το γυναικείο μοναστήρι, μάλιστα, έχουν μακρόχρονη σχέση με την ηγούμενη Θεοδέκτη. Ιερά Μονή Παναγία Ταξιαρχών Πηλίου

Όπως μεταδίδει ο ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Λινός θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ιατρική.

Ο κ. Λινός ήταν ανέκαθεν πολύ πιστός και δεν έχανε την ευκαιρία να υπογραμμίζει την σημασία της πίστης σε πολλά άρθρα του. Για πολλούς πάντως αποτελεί έκπληξη η επιλογή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook